Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Άγιος Βασίλης και τα μικρά αρκουδάκια



ΚΕΙΜΕΝΟ- ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ/ΣΚΗΝΙΚΑ :
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΙΝΗΣΗ - ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ :
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,
ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΑΛΕΞ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ

Στο ρόλο του άγιου Βασίλη/δασοφύλακα ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Χριστούγεννα: η μεγαλύτερη γιορτή των παιδιών… Τα δύο αρκουδάκια της ιστορίας μας όμως γίνονται κι αυτά παιδάκια για να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων περιμένοντας τον άγιο Βασίλη…. Θα έρθει άραγε;
Η παράσταση φέρνει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, τη μαγεία και τη χαρά των γιορτών και την προσμονή του Αϊ-Βασίλη που αναδεικνύει την ανάγκη για συμβολισμούς αξιών, όνειρα και εκπλήρωση επιθυμιών, έννοιες που τόσο συγκινούν την παιδική ψυχή. Διαδραματίζεται σε υπέροχο γιορτινό κλίμα με εντυπωσιακό σκηνικό και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με κούκλες άμεσης κίνησης που εμψυχώνουν δύο κουκλοπαίκτριες κι έναν ηθοποιό. Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά παίρνουν δωράκια από τον άγιο Βασίλη, χορεύουν και διασκεδάζουν τραγουδώντας τα κάλαντα και χορεύοντας γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Καθημερινές παραστάσεις για Νηπιαγωγεία και Δημοτικά.

Διάρκεια παράστασης: 60’.
Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 ετών.

Παραστάσεις: Σάββατο 3/12, 10/12, 17/12, ώρα 12 μ.μ.
Δευτέρα 26/12 ώρα 12 μ.μ.
Δευτέρα 2/1 ώρα 12 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ τα παιδιά κι 6 ευρώ οι ενήλικες.
Διάρκεια: 60’ (χωρίς τη διασκέδαση με τους ηθοποιούς στο τέλος της παράστασης.
Πάρκινγκ: ακριβώς δίπλα από την πόρτα του κινηματοθεάτρου STUDIO.

Παιδικά πάρτι
Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω στην εκπτωτική τιμή των 6 ευρώ το άτομο διοργανώνουμε ΔΩΡΕΑΝ το πάρτι του παιδιού σας με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις! Μια μοναδική και πρωτότυπη γιορτινή πρόταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!!!

“STUDIO – NEW STAR ART CINEMA”
Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής
Πληροφορίες στο θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» στο τηλέφωνο 210-8657677

“STUDIO – NEW STAR ART CINEMA”

Συμπληρώνονται 55 ΧΡΟΝΙΑ από την έναρξη λειτουργίας του «STUDIO» του ιστορικού κινηματογράφου της πόλης, από το 1967. Η μακροβιότερη αίθουσα τέχνης στην Αθήνα που λειτούργησε πάνω από 30 χρόνια και γνώρισε μεγάλη δημοτικότητα στις τάξεις των σινεφίλ τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.
Το «STUDIO», έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εκπαίδευση των νέων της εποχής του και μόρφωσε καλλιτεχνικά μια ολόκληρη γενιά. Άνοιξε σε μια χρονιά πολιτικά δύσκολη και συσπείρωσε ένα κοινό που αναζητούσε ένα διαφορετικό και ανεξάρτητο σινεμά. Ήταν το στέκι των φοιτητών, το διαφορετικό σινεμά των σπάνιων αριστουργημάτων του παγκόσμιου κινηματογράφου, που δημιούργησε μια γενιά εραστών της 7ης τέχνης.
Παρά τις δυσκολίες της εποχής, παρέμεινε μια όαση ελευθερίας κι ένα ανοιχτό σχολείο της κινηματογραφικής τέχνης για σινεφίλ, από απλούς πολίτες μέχρι κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, μουσικούς, ζωγράφους, συγγραφείς και γενικά λάτρεις του ποιοτικού κινηματογράφου.
Η NEW STAR ανέλαβε το 2014 σε πείσμα των καιρών μια πρωτοβουλία να ξαναφέρει την Τέχνη στο επίκεντρο των γεγονότων και να την ξανακάνει καταλύτη δημιουργικότητας, ανακαινίζοντας εκ βάθρων το STUDIO. Σε μια αίθουσα χωρητικότητας 650 ατόμων, με σύγχρονα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού η κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια και με σχολαστική τήρηση των υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας του COVID-19.