Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Με μουσική βραδιά τζαζ υποδέχεται τον Αύγουστο το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος



Η σειρά συναυλιών Jazz Διαχρονίες επιστρέφει την Τετάρτη 2 Αυγούστου (21.00), στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η έναρξη πραγματοποιείται με το διεθνούς φήμης Christos Rafalides Trio και μια τζαζ μουσική εμπειρία μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας, στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ με θέα την πόλη.

To Christos Rafalides Trio του Χρήστου Ραφαηλίδη θα παρουσιάσει τη νέα του δουλειά, Near & Dear, που περιέχει κομμάτια από το «Great American Songbook» (jazz standards), αλλά και δικές του συνθέσεις.

 Το τρίο συμπληρώνουν ο Gianluca Renzi, παγκοσμίου φήμης μπασίστας από την Ιταλία, με πλούσιο μουσικό έργο και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, και ο Βραζιλιάνος drummer Mauricio Zotarrelli, που βρίσκεται στο προσκήνιο της λάτιν τζαζ και βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής για πολλά χρόνια.

Η ενότητα συναυλιών Jazz Διαχρονίες, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).