Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Το Μan of God κάνει θραύση στη Ρωσία



Ο Μπόρις Κορτσένικοφ διάσημος δημοσιογράφος στη Ρωσία προτείνει στο κοινό να δουν οπωσδήποτε την ταινία Μan of God.

Αναρτώντας σχόλια και απόψεις για τον «Άνθρωπο του Θεού» έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό για την ταινία που παίζεται στους κινηματογράφους της Ρωσίας με μεγάλη επιτυχία.

 

 

 

Την ίδια ώρα η μεγαλύτερη ιστοσελίδα στη Ρωσία pravoslavie.ru (https://pravoslavie.ru/142429.html) γράφει διθυραμβικά σχόλια και δημοσιεύματα για «μια ταινία που φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στον Θεό μέσω του δρόμου της ταπείνωσης».

Ωστόσο μεγάλη απήχηση έχει το Συνοδικό γράμμα που απέστειλε η Εκκλησία της Ρωσίας για την δημιουργία της ταινίας Μan of God που μπορεί να αναστάτωσε τους κύκλους της Εκκλησίας για τα όσα φαίνεται να δημιούργησαν οι ιεράρχες εναντίον του Αγίου Νεκτάριου αλλά η κάθαρση μέσα από την υπομονή και τη σιωπή βοηθούν τον άνθρωπο να φτάσει στο φως που είναι και το ζητούμενο στην πορεία του ανθρώπου (σ.σ. το Συνοδικό γράμμα δημοσιεύσαμε πρόσφατα στο πρακτορείο μας).

Ωστόσο στους λογαριασμούς τους στο Ίνσταγκραμ Ρώσοι κληρικοί, νέοι και απλός κόσμος αναρτά διαρκώς θετικά σχόλια με φωτογραφίες έξω από τους κινηματογράφους για την ταινία που όπως λένε πολλοί άνοιξε τα μάτια της ψυχής τους.

Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά: