Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

MAN OF GOD

 

Ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”: Διθυραμβικά τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Η τηλεθέαση έφθασε το 17,5%

Συγκίνησε η πολυβραβευμένη ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God) που προβλήθηκε χθες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στον ΑΝΤ1. Η ταινία έλαβε διθυραμβικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το δυναμικό του κοινού έφθασε στο 17,5%.



Πρεμιέρα για την ταινία “Man of God” τον Δεκέμβριο στη Ρουμανία

Η ταινία “Man of God”, που υμνεί τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, του Αγίου της καρτερικότητας και της υπομονής, από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 θα προβληθεί και στη Ρουμανία. Το κινηματογραφικό έργο αποτελεί φόρο τιμής στον Άγιο Νεκτάριο για την 100ή επέτειο από τον θάνατο του στην αιώνια ζωή (1920).



“O Άνθρωπος του Θεού” σε αποκλειστική Α’ προβολή στο ΑΝΤ1+

 

Την ταινία της Yelena Popovic «Ο Άνθρωπος του Θεού», που αφηγείται την ιστορία του Αγίου Νεκταρίου από την απομάκρυνσή του από την Αλεξάνδρεια και έως την κοίμησή του, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.



Η ταινία «Man of God» ταξιδεύει στις ΗΠΑ

Η πολυβραβευμένη ταινία της Γελένα Πόποβιτς και του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», “Man of God”, που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, φτάνει αυτές τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα, η ταινία, που έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων το περασμένο καλοκαίρι, θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 21 και 28 Μαρτίου!



«Ο Άνθρωπος του Θεού» «ταξιδεύει» στην Γαλλία τον Μάρτιο

Συνεχίζει το ταξίδι της στην μεγάλη οθόνη η επιτυχημένη, βραβευμένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan Of God), η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και την δράση του Αγίου Νεκταρίου.