Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Η Νάντια του «ΆΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ»



Από μοναχή Ευφημία στην ταινία «Man Of God» της Yelena Popovits, με τον Άρη Σερβετάλη, τον Μίκυ Ρούρκ, τον Αλεξάντερ Πετρόφ, την Καριοφιλιά Καραμπέτη και ένα πλούσιο καστ ηθοποποιών, μεταμορφώθηκε σε ένα yogi girl, την Νάντια στην κωμωδία “Άσε μας ρε μαμά” του Πιέρρο Ανδρακάκου, στον Άλφα, με την Παναγιώτα Βλαντή, τον Μάριο Αθανασίου, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και την Δήμητρα Σιγάλα και επίσης ένα πλούσιο καστ ηθοποιών με φρέσκα πρόσωπα.


Η ηθοποιός Μαρθίλια Σβάρνα, από μια απαιτητική μοναχή στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη που γίνεται μάρτυρας μιας τεράστιας αδικίας στην ταινία ο άνθρωπος του Θεού προσπαθώντας να την αποτρέψει, στην σειρά “Άσε μας ρε μαμά” κερδίζει την συμπάθεια των τηλεθεατών. Η ίδια τώρα γίνεται θύμα σε μια πράξη αδικίας από την πλευρά της μητέρας του αγαπημένου της Λευτέρη αλλά και των καταστάσεων που επικρατούν μιας και ο αγαπημένος της, την κρεμάει….


Η νεαρή ηθοποιός σε δύο κόντρα ρόλους τους οποίους βλέπουμε αυτό το Χειμώνα παράλληλα στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση του Άλφα, (κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 20.00), ήρθε από την Αμερική όπου σπούδασε κινηματογράφο στη Lee Strasberg στο Λος Άτζελες, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι σπουδές της στο Performing arts στην Αγγλία.


Ήδη βρίσκεται στο καινούριο της δημιούργημα που αφορά μια σύμπραξη Ελλάδας Αμερικής κάνοντας ένα ακόμη βήμα μετά το θεατρικό της έργο “Το σημείο τομής” που παίχτηκε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια ενώ το ίδιο θεατρικό έργο στα αγγλικά με τον τίτλο Basement παίχτηκε στο θέατρο Μέριλιν Μονρό στο Λος Άτζελες.


Η Νάντια του ALPHA αντιπροσωπεύει το ιδιόμορφο κοινό ενός μοντέρνου τρόπου ζωής που δεν αγαπά την κρεατοφαγία, που συνδιαλέγεται με τον εαυτό του και που χτίζει την καθημερινότητά του, "καθαρίζοντας” την ατμόσφαιρα από την αρνητική ενέργεια των γύρω της. Στην κωμωδία του Αλφα “Άσε μας ρε μαμά” που φέτος κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση και στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο, η Νάντια είναι η ρηγμένη της οικογένειας του αγαπημένου της και μάλιστα και από τον ίδιο της τον αγαπημένο ο οποίος την εκθέτει τελικά και δεν την παντρεύεται με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από τη βίλα της οικογένειας όπου ζούσε τόσα χρόνια πριν καταφθάσει η πεθερά της από την Αμερική.


Στόχος της σειράς; το γέλιο, η ξεγνοιασιά και οι αθώες ίντριγκες που φέρνουν στην επιφάνεια άλλη μια ιστορία νεόπλουτων που ξαφνικά χάνουν την περιουσία τους αλλά δε μπορούν να το δεχθούν. Η Νάντια είναι η πιο αποξενωμένη από τα υπόλοιπα πρόσωπα της οικογένειας ενώ η ίδια ζει σε ένα δικό της κόσμο, πιο εγκεφαλικό και πιο σκεπτόμενο και πιο ιδιαίτερο.
Στον ρόλο πάλι της μοναχής Ευφημίας ενώ ως καλόγρια έχει μια ηρεμία όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες μοναχές, όταν συναντιέται καταπρόσωπο με την αδικία που χτυπάει τον Αγίο Νεκτάριο (Άρη Σερβετάλη), βάζει το στήθος της μπροστά και προσπαθεί να σταματήσει το κακό που πάει να συμβεί στη Μονή και στον ίδιο τον Άγιο.


Αργότερα έχοντας πια κατανοήσει ότι ο ‘Αγιος θα φύγει από τα εγκόσμια προσπαθεί να εξηγήσει στον Ρώσο σούπερ σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ που είναι το δεξί χέρι του Αγίου ότι διανύει τις τελευταίες του στιγμές ενώ ήδη έχει ζήσει με τον Χολυγουτιανό σταρ Μίκι Ρουρκ που υποδύεται έναν ανάπηρο φτωχό οικογενειάρχη, στιγμές θαυματουργικές μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου που βρίσκονται οι τρεις τους.