Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Η Μαρθίλια Σβάρνα θα μας ταξιδέψει με τις ιστορίες της στο Six Dogs



Η Μαρθίλια Σβάρνα και οι steams θα συναντηθούν και πάλι, στις 14 Ιανουαρίου στο six dogs στην Αθήνα, για ένα πολλά υποσχόμενο μουσικό βράδυ.

Στη μουσική σκηνή της Αθήνας, που ξεχωρίζει για τις μουσικές της προτάσεις, το μουσικο πάντρεμα των δυο σχημάτων, αναμένεται γι άλλη μια φορά να κερδίσει το κοινό.

Η αισθαντική φωνή της νεαρής δημιουργού που αποδίδει σε βάθος τα νοήματα των τραγουδιών της, θα μας ταξιδέψει σε ιστορίες που διάλεξε η ίδια να μοιραστεί με το κοινό, επηρεασμένη από τη ζωή της στην Αθήνα αλλά κυρίως στο Λονδίνο.

 

Ιστορίες που μιλούν για έρωτες ζωής ή της μιας νύχτας, για φίλους, που όλοι μπαινοβγάζουμε στις ζωές μας, για καταστάσεις, που οδηγούν στην τρέλα της νιότης και αφήνουν τα σημάδια τους παντού αναζητώντας σε καθε ξημέρωμα και σε κάθε σούρουπο την αλήθεια των συναισθημάτων μιας ολόκληρης ζωής. Κατεστραμένα βραδιά, λαμπερά δευτερόλεπτα, μοναχικές βόλτες, φόβοι του λεπτού, δάκρυα, που ξεπλένουν την ψυχή είναι στοιχεία, που αναγνωρίζει κανείς στον στίχο της Μαρθίλιας Σβάρνα, που αφήνει τον ακροατή να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να πονέσει ή να θυμώσει ή να ταξιδέψει για όπου αυτός έχει ανάγκη!

Η μουσική της άλλοτε μεταμορφώνεται σε τάγκο του νότου κι άλλοτε σε χορευτικό ροκ, που σε οδηγεί στο αποκορύφωμα της τρέλας κι άλλοτε σε τζαζ αγκάλιασμα, που σε κερδίζει απρόσμενα. Το πιάνο της και η φωνή της δυνατά όπλα, που μαζί με τον ηλεκτρικό ήχο που παράγουν οι τρεις μουσικοί της, μας δίνουν ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο άκουσμα, δώρο από μια καλλιτέχνη που δεν ησυχάζει .

 

Ας συναντηθούμε εκεί για Stories from Hell στις 21:00
Αβραμιώτου 6-8 Αθήνα

Μια γεύση:

https://youtu.be/QwMxQeGUdoA

https://youtu.be/mO-uO4D3Zm4

https://youtu.be/Hc5f3vzb__Q

https://youtu.be/Dg2BDtQFfMc

https://youtu.be/u8qavtcaaXs

https://youtu.be/H0ezjx2OUxY

https://youtu.be/Eg5OvP_wjUc

https://youtu.be/Zze6EETp-DQ

Stories from the hell