Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Γωγώ Ατζολετάκη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της σε εκδήλωση για τον Γιάννη Βογιατζή..



Η Γωγώ Ατζολετάκη συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες καθώς όπως έχει δηλώσει και η ίδια φροντίζει αρκετά για την εικόνα της.Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές θεατρικά και κινηματογραφικά βρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε από τον σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων-για την Παγκόσμια ημέρα θεάτρου και το αφιέρωμα στον Γιάννη Βογιατζή.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Γωγώ Ατζολετάκη - 1

H Γωγώ Ατζολετάκη μαζί με τον αγαπημένο Γιάννη Βογιατζή.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» για το πόσο προσέχει τον εαυτό της ενώ είχε κάνει και μια συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί.

«Ασχολούμαι με την εμφάνιση μου γιατί αγαπώ το σώμα μου και τον εαυτό μου, περνάνε τα χρονιά και θέλω το σώμα μου να είναι κάλος σύμμαχός μου. Όποιος πει ότι δεν τον ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου λέει ψέματα. Το 1971 θεώρησαν ότι είμαι η ωραιότερη γυναικά της Ελλάδας, αλλά εγώ δεν το πίστεψα ποτέ. Δεν θεωρούσα την ομορφιά κάτι σημαντικό. Στη δική μου περίπτωση ήταν ο συνδυασμός πράγματων.

Μιλούσα δυο γλώσσες, είχα έναν πατερά φιλόλογο και όλα αυτά έπαιξαν ρολό. Με ενδιέφερε πολύ η δουλειά μου αλλά με ενδιέφερε και πάρα πολύ η οικογένεια μου, το παιδί μου και ο άντρας μου. Στην επαγγελματική μου πορεία δεν είχα σεξουαλικές παρενοχλήσεις γιατί στη δουλειά βγήκα ως πρωταγωνίστρια».

2951_GIANIS_VOGIATZIS_GOGO_ATZOLETAKI_2732023.jpg

Γιάννης Βογιατζή και Γωγώ Ατζολετάκη

Και πρόσθεσε: «Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια. Όταν ανακάλυψε ο πατέρας μου ότι δεν πήγαινα για ένα μηνά στο φροντιστήριο αναγκάστηκα να του πω την αλήθεια. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία πρέπει να υπερνικούν τη ντροπή τους και να μιλάνε στους γονείς τους. Μετά από τόσα χρόνια είμαι ευτυχισμένη γιατί μπορούμε και κουβεντιάζουμε με τον σύζυγο μου. Φέτος έγιναν πολλά σήριαλ πέρα του επιτρεπτού και δυο τρία θα ξεχωρίσουν. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε ένα σήριαλ, αλλά με παρρησία λέω ότι δεν έχω προτάσεις».