Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γιορτινό άρωμα στην Καλλιθέα με το Χωριό του Άγιου Βασίλη



Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές αναδύονται στην Καλλιθέα που παρουσιάζει φέτος ακόμη πιο ανανεωμένο πρόγραμμα, σε σχέση με πέρσι, για τις γιορτές. Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ανοίγουν την αγκαλιά τους σε παιδιά για να υπενθυμίσουν την όμορφη γεύση των Χριστουγέννων. 

Τα γιορτινά της, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα φορά η πλατεία Δαβάκη, που για ακόμη μια χρονιά καλεί μικρούς και μεγάλους να γευτούν τη γιορτινή μαγεία μέσα από παιχνίδια, παραμύθια, ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα και δώρα.

Το χωρίο του Άγιου Βασίλη κλέβει και φέτος την παράσταση, κρατώντας πολύτιμη συντροφιά με παιχνίδια και δραστηριότητες όπως το καρουζέλ και οι ποδηλατοβόλτες. 

«Διοργανώνουμε και φέτος ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που αφορά όλες τις ηλικίες. Η Καλλιθέα είναι μια ανθρώπινη πόλη, μια πόλη που έχει μείνει «γειτονιά»και τα Χριστούγεννα στην Καλλιθέα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα αλλά και μια μοναδική ευκαιρία και τους κατοίκους της Αττικής να γνωρίσουν την πόλη μας» το μήνυμα που στέλνει για τις γιορτές ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.