Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

«Ένας υπέροχος γείτονας»- Με τον Tom Hanks σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ερμηνείας



«Θεωρείτε τον εαυτό σας ήρωα; Όχι καθόλου...»....
«Ο Tom Hanks είναι υπέροχος », γράφει το «THE HOLLYWOOD REPORTER» , για τη συμμετοχή του στην ταινία «Ένας Υπέροχος Γείτονας», που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Στην ταινία ο Tom Hanks, Fred Rogers, υποδύεται τον αγαπημένο τηλεπαρουσιαστή παιδιών. Ο δημοσιογράφος Tom Junod., αναλαμβάνει να παρουσιάσει στο περιοδικό το οποίο εργάζεται τον άνθρωπο, Fred, που κρύβεται... πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας, ο Tom Hanks, έρχεται για να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει πραγματικός ήρωας. Αλλά και τι σημαίνει να προσφέρεις απλόχερα την αγάπη σου στον συνάνθρωπο χωρίς να περιμένεις να πάρεις κάτι.
Ένα υπέροχο φίλμ, τιμής ένεκεν, στη φιλία αλλά και στην ανθρώπινη ευαισθησία. «Μια από τις καλύτερες ταινίες», όπως έγραψαν τα Διεθνή ΜΜΕ και δικαιολογημένα.


Λίγα λόγια
Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία Ενας Υπέροχος Γείτονας, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό, βασισμένη στην αληθινή φιλία μεταξύ του Fred Rogers και του δημοσιογράφου Tom Junod.


Το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε αληθινή ιστορία.
Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας η υπερταλαντούχα: Marielle Heller.
Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Matthew Rhys, Susan Kelechi Watson, Chris Cooper