Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Έλτον Τζον: Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση - Αναβάλλονται οι συναυλίες του



Κινδύνευσε η υγεία του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος νοσηλεύτηκε με σοβαρή λοίμωξη σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας μετά την περιοδεία του στη Νότιο Αμερική.

 

Δύσκολες στιγμές περνά ο Έλτον Τζον, ο οποίος παραλίγο να χάσει τη ζωή του εξαιτίας κάποιας βακτηριακής μόλυνσης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σύμφωνα με δήλωση από τους Rogers and Cowan, αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Νότιο Αμερική επέστρεφε από τη Χιλή στη Μεγάλη Βρετανία όταν αρρώστησε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αφού νοσηλεύτηκε στην εντατική για δύο μέρες επέστρεψε στο σπίτι του, όπου και αναρρώνει σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος γιατρού του. Αναμένεται ότι σύντομα θα είναι εντελώς καλά, ωστόσο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες του για τέλη Απρίλη και Μάη συναυλίες στο Λας Βέγκας και στην Καλιφόρνια. Σε δήλωσή του ο 70χρονος τραγουδιστής είπε: «Είμαι πολύ τυχερός που έχω τους πιο πιστούς και υπέροχους θαυμαστές και ζητάω συγγνώμη που τους απογοητεύω. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στο νοσηλευτικό προσωπικό για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν».