Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελτον Τζον



Ο Έλτον Τζον ηχογραφεί νέα μουσική και προετοιμάζει το πάρτι των Όσκαρ

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον Τζον, «Farewell Yellow Brick Road», μπορεί να τελείωσε πέρυσι έπειτα από πέντε χρόνια με 330 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, αλλά ο άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας εξακολουθεί να εργάζεται και, μεταξύ άλλων, ηχογράφησε νέα μουσική.



Σε δημοπρασία συλλογή έργων τέχνης και αναμνηστικών του Σερ Έλτον Τζον – Από τρίπτυχο του Μπάνκσι μέχρι και πιάνο

Σε δημοπρασία του οίκου Christie’s θα πωληθεί η συλλογή έργων τέχνης και αναμνηστικών του Σερ Έλτον Τζον από την πρώην κατοικία του στην Ατλάντα.



Έξαλλος ο Έλτον Τζον έβριζε τους θαυμαστές του

Φαίνεται ότι η συνήθεια του διάσημου τραγουδιστή Έλτον Τζον να προσκαλεί τους θαυμαστές του στην σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών του δεν τον ικανοποιεί πια, αλλά τον κάνει έξαλλο.



Ο Έλτον Τζον θρηνεί για το θάνατο της μητέρας του

Το θάνατο της μητέρας του ανακοίνωσε ο Έλτον Τζον, δημοσιεύοντας στους λογαριασμούς του στα social media μία κοινή φωτογραφία του. 



Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Έλτον Τζον μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε στο φεστιβάλ των Καννών ο Έλτον Τζον μετά από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του τον Απρίλιο.



Νεαρός παραδέχθηκε πως προετοίμαζε βομβιστική επίθεση σε συναυλία του Έλτον Τζον

Ένας 19χρονος ισλαμιστής ομολόγησε σήμερα σε δικαστήριο του Λονδίνου ότι σχεδίαζε να εξαπολύσει βομβιστικές επιθέσεις στον εμπορικό δρόμο της Όξφορντ Στριτ αλλά και σε μια συναυλία του Έλτον Τζον στο Λονδίνο.