Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ακυρώνονται προσωρινά οι παραστάσεις του "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε" στο Εθνικό Θέατρο



Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση του Εθνικού «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

Παρασκευή 1/2, το Σάββατο 2/2 και την Κυριακή 3/2, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις του έργου «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή, λόγω ατυχήματος ηθοποιού.
Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου έως το τέλος των παραστάσεων 24/2, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.

Γινεται αλλαγη εισιτηρίων για όσους τα εχουν ήδη προμηθευτεί Γινεται αλλαγη εισιτηρίων για όσους τα εχουν ήδη προμηθευτεί

Το έργο του βραβευμένου με Νόμπελ λογοτεχνίας Λουίτζι Πιραντέλλο, «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του Εθνικού.

Ένα έργο σταθμός στην ιστορία του σύγχρονου θεάτρου, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Μαυρίκιου και την εμβληματική μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Μαρία Βαρδάκα, Αλέξανδρος Βάρθης, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Κακαβούλας, Δημήτρης Μαυρίκιος, Γιώργος Μπένος, Ράνια Οικονομίδου, Εύα Οικονόμου-Βαμβακά, Στέφανος Παπατρέχας, Γιούλικα Σκαφιδά, Νεκτάριος Φαρμάκης, Λυδία Φωτοπούλου

Συμμετοχή από την οθόνη: Νίκος Καραθάνος
Τραγούδι: Λιλή Νταλανίκα
Συμμετέχουν: Γιάννης Αρτεμισιάδης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης
και οι μικροί Γιώργος Κουτσιμάνης, Βαγγέλης Λυκούδης, Στέλιος Πανταγιάς

Φωτογράφος παράστασης: Πάτροκλος Σκαφίδας