Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

2 °C

Σήμερα, 24. Ιανουαρίου 2020

Στις εκδηλώσεις για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας παρέστη η ΓεροβασίληTo προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την πρόοδο των εργασιών αναστήλωσης του γεφυριού της Πλάκας μετέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση, χθες, Τρίτη 9 Αυγούστου, στις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, σημειώνοντας ότι η αναστήλωση του γεφυριού συμβολίζει για την κυβέρνηση την αναγέννηση της Ηπείρου.

Η κ. Γεροβασίλη χαρακτήρισε το γεφύρι "θαύμα της μηχανικής για την εποχή που κατασκευάστηκε" και "σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας" και κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η αναστήλωση του ιστορικού μνημείου της Ηπείρου, ενώ εξήρε τη συμβολή των αρμόδιων υπουργείων, των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ιδιωτών αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

"Για εμάς, η αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας συμβολίζει ταυτόχρονα την αναγέννηση της Ηπείρου, την παραγωγική ανασυγκρότησή της και την κοινωνική ευημερία της. Έτσι ξαναχτίζουμε την Ελλάδα του μέλλοντος. Με σύγχρονα οράματα, πάνω σε παραδοσιακές αξίες" ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κλείνοντας τον χαιρετισμό της.