Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Παππάς



Πέτρος Παππάς για όσα είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς: Δεν βοηθάνε αυτές οι ακραίες δηλώσεις

Εγώ θα ήθελα να ακούσω τον ιστορικό μας ηγέτη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει τις απόψεις αυτές τις οποίες κατέθεσε, στο πλαίσιο και της συζήτησης που πρέπει να γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και που γίνεται, για τα λάθη τα οποία έγιναν στο παρελθόν, ακριβώς για να δείξουμε στην κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα νέο κόμμα, έχει αναγνωρίσει τις όποιες αστοχίες, όπως όλα τα κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάν



Παππάς: Ο Αυγενάκης κατήγγειλε τη διαπραγμάτευση Μητσοτάκη για τη νέα ΚΑΠ

Υπάρχει ένα μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση της Ν.Δ. Ο κ. Αυγενάκης έχει δηλώσει, σε συνέντευξή του, ότι “η μείωση κατά περίπου 20% στην καταβολή της βασικής ενίσχυσης στη νέα ΚΑΠ είναι προϊόν διαπραγμάτευσης της ηγεσίας του υπουργείου την περίοδο του 2021”. Και εχθές ακούσαμε τον κ.



Eπίθεση σε Νοτοπούλου και Παππά από μικρομετόχους του ΟΑΣΘ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατέστρεψε οικονομικά»

Η παρουσία της Κατερίνας Νοτοπούλου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με θέμα τον ΟΑΣΘ, ήταν αρκετή για να προκαλέσει εντάσεις.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», ανέβηκε στο βήμα για να υπερασπιστεί το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.



Η «έκρηξη» του Νίκου Παππά στην Κουμουνδούρου

H εμμονή του Αλέξη Τσίπρα έχει κουράσει πολλούς ακόμη και μέσα στο κόμμα του.

Σε μία από τις πρόσφατες συνεδριάσεις της Κουμουνδούρου, πρώην υπουργός και «προεδρικός» έριξε τα βέλη του στην επικοινωνιακή ομάδα, υποστηρίζοντας πως συνεχίζει την ίδια αποτυχημένη τακτική που στοίχισε εκλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ.



Ηχηρό «καπέλωμα» στον Αλέξη Χαρίτση από Παππά, Τζανακόπουλο, Πολάκη

Οταν ο Αλέξης Χαρίτσης ορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα υπουργός Εσωτερικών, διαδεχόμενος τον Πάνο Σκουρλέτη, και στη συνέχεια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, πολλοί είχαν σπεύσει να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για τη νέα φρουρά που βγάζει στο προσκήνιο ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με Εφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο και άλλους.



Παππάς: Ο δρόμος για τα Βαλκάνια της ειρήνης και της συνανάπτυξης είναι ανοικτός

Θετική εξέλιξη σήμερα στην ΠΓΔΜ. Ο δρόμος για τα Βαλκάνια της ειρήνης και της συνανάπτυξης είναι ανοικτός, αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στο twitter.