Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 -

Eπίθεση σε Νοτοπούλου και Παππά από μικρομετόχους του ΟΑΣΘ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατέστρεψε οικονομικά»Η παρουσία της Κατερίνας Νοτοπούλου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με θέμα τον ΟΑΣΘ, ήταν αρκετή για να προκαλέσει εντάσεις.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», ανέβηκε στο βήμα για να υπερασπιστεί το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GR Times, τα λεγόμενά της δεν έγιναν δεκτά με ευχάριστη διάθεση από μικρομετόχους του ΟΑΣΘ, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι τους κατέστρεψε οικονομικά.

Φραστική επίθεση μικρομετόχων του ΟΑΣΘ στην Κατερίνα Νοτοπούλου

Εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε η σύμβουλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Έλλη Χρυσίδου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Επίθεση και στον Στέλιο Παππά

Λίγη ώρα αργότερα, η συνεδρίαση διακόπηκε για δεύτερη φορά, όταν στο βήμα ανέβηκε ο Στέλιος Παππάς.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ δέχτηκε επίσης φραστική επίθεση από μικρομετόχους του οργανισμού, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι τους οδήγησε στην καταστροφή. Μάλιστα, ένας ηλικιωμένος μικρομέτοχος πλησίασε στο βήμα και του επιτέθηκε προσωπικά, μέχρι να τον απομακρύνουν δημοτικοί σύμβουλοι.

Φραστική επίθεση στον Στέλιο Παππά από μικρομετόχους του ΟΑΣΘ

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής, αναγκάστηκε και πάλι να διακόψει τη συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε περίπου 15 λεπτά αργότερα και αφού αποχώρησαν από την αίθουσα οι διαμαρτυρόμενοι.

Προηγουμένως, είχε σημειωθεί κι άλλη ένταση, όταν η αστυνομία δεν επέτρεψε σε πολίτες να εισέλθουν στην αίθουσα που γινόταν η συνεδρίαση. Εξηγήσεις για το συμβάν ζήτησε η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία χαρακτήρισε ντροπιαστική την παρουσία της αστυνομίας σε μία δημόσια συνεδρίαση.

Ένταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ