Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Στις 2 Μαΐου το β’ «Ψηφιακό Αρχονταρίκι» με τον Γέροντα Εφραίμ



Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για το 2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι, με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, που θα γίνει στις 2 Μαΐου, 10:00 το πρωί με 12:00 το μεσημέρι.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να είστε περισσότεροι του ενός ατόμου σε κάθε χώρο, με την προϋπόθεση ότι θα έχετε τη δυνατότητα ήχου, σε ηχεία ώστε από μια εγγραφή να ακούσετε περισσότερα άτομα την ομιλία του Γέροντα και εν συνεχεία να του υποβάλετε ερωτήσεις .

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας αποδέχθηκε την πρόσκληση μας να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη το πρώτο «Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα», το οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20.

Η συμμετοχή περί των 2000 ψηφιακών αναγνωστών, καθώς και τα μηνύματα πολλών άλλων φίλων που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το πρώτο Ψηφιακό Αρχονταρίκι οδήγησε με την ευλογία του Γέροντα Εφραίμ στην πραγματοποίηση και μίας δεύτερης ψηφιακής συνάντησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ

Στο πρώτο μέρος, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε, την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού, που απευθύνεται στους συμμετέχοντες, ενώ στα άλλα δύο μέρη (που θα προβληθούν Τετάρτη και Πέμπτη) θα δείτε τη συζήτηση που ακολούθησε με το διαδικτυακό κοινό.

Α’ ΜΕΡΟΣ

Β’ ΜΕΡΟΣ

Γ’ ΜΕΡΟΣ