Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Πειραιάς: Κοσμοσυρροή για το προσκύνημα στην Αγία Ζώνη (ΦΩΤΟ)Συγκινητικές στιγμές λαμβάνουν χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιά όπου έχει τεθεί προς προσκύνηση η Αγία Ζώνη της Παναγίας μας με τις ουρές που έχουν σχηματιστεί και σήμερα από νωρίς το πρωί να είναι μεγάλες.

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Βουτσή

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, στέκονται υπομονετικά και με ευλάβεια για να προσκυνήσουν το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας. Άνθρωποι με προβλήματα υγείας καταθέτουν την ελπίδα τους στην Παναγία για να λάβουν την ίαση. Ο μεγάλος αυτός πόθος των ανθρώπων οδήγησε στην απόφαση το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης να παραταθεί έως και τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, στη 11 το πρωί, όπως έγραψε νωρίτερα το ope.gr.

Δεν είναι μόνο οι πιστοί που καταφτάνουν από όλες τις περιοχές της Ελλάδας για να προσκυνήσουν, αλλά καταφθάνουν πιστοί και από άλλες χώρες, όπως τη Ρουμανία, τη Γεωργία και τη Ρωσία.

Ο βαρύς ουρανός από τα σύννεφα στον Πειραιά σήμερα δεν εμπόδισε εκατοντάδες ανθρώπους να σταθούν από το πρωί στην ουρά για να προσκυνήσουν.