Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023 -

ιερα μεγιστη μονη βατοπαιδίουΟ Γέροντας Εφραίμ στην παρουσίαση της έκδοσης της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου «Φωτεινή Πορεία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ παρευρέθηκε και ομίλησε στην εκδήλωση παρουσίασης της φωτοαναστατικής ανατύπωσης των οκτώ τευχών του περιοδικού του Γυμνασίου Λευκονοίκου, «Φωτεινή Πορεία», που έλαβε χώρα στο οίκημα του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» στη Αφιέρωμα στα 33 χρόνια από την Κοινοβιοποίηση της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 33 χρόνια από την κοινοβιοποίησή της και την ενθρόνιση του Καθηγουμένου της, Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού, εορτάζει σήμερα, Κυριακή των Μυροφόρων, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.Προσφορά της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Ι.Μ. Μαντινείας

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζει να στέκεται αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο των Ιερών Μητροπόλεων εν όψει του Πάσχα.Πανηγυρική Αγρυπνία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σε κλίμα ιεράς κατανύξεως και με τη δέουσα αγιορείτικη λαμπρότητα πανηγυρίζει η Ιερά Μέγιστη Μόνη Βατοπαιδίου τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στο όνομα του οποίου τιμάται το Καθολικό της Μονής.Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η υποδοχή του Ιωαννίνων Μάξιμου στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου κατά το παλαιό ημερολόγιο

 

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αφίχθη σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος για να εορτάσει με τους πατέρες τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, η οποία τιμάται στο Άγιο Όρος κατά το παλαιό ημερολόγιο.
Φωτορεπορτάζ ope: Ραφαήλ ΓεωργιάδηςΣήμερα η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τους συνεργάτες περιεχομένου του Ancient Faith Ministries

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και τους συνεργάτες περιεχομένου του Ancient Faith Ministries, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», το Σάββατο 1η Απριλίου στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: