Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νέοι και παιδιά προσκύνησαν την Αγία Ζώνη στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)



 

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 αναχώρησε η Αγία Ζώνη από τον Πειραιά και επέστρεψε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους όπου φυλάσσεται.

Κατά την παραμονή της στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χιλιάδες κόσμου σχημάτιζαν ουρές και περίμεναν καρτερικά επί ώρες για να προσκυνήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν πολλοί νέοι και παιδιά γεγονός που σημαίνει ότι το κύτταρο της Ορθοδοξίας παραμένει ζωντανό. Είναι το μέλλον της Ελλάδος, είναι το μέλλον της Ορθοδοξίας, είναι οι νέοι από κάθε γωνιά της Ελλάδος και του κόσμου οι οποίοι απέναντι στη σύγχρονη εποχή που θέλει τους ανθρώπους χωρίς ταυτότητα και πίστη κάνουν αντίσταση και με παρρησία δηλώνουν ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Είναι οι νέοι που αψηφώντας τις προσωπικές τους υποχρεώσεις, τις εργασίες, την πολύωρη αναμονή ήλθαν στην Παναγία για να προσευχηθούν, για να εκπληρώσουν το τάμα τους ή ακόμη και για να Την παρακαλέσουν  να τους βοηθήσει.

Από την παραμονή της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά η οποία τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 5 έως τις 14 Νοεμβρίου 2022 απομονώσαμε καρέ καρέ τα στιγμιότυπα με τους νέους που ήρθαν να προσευχηθούν στην Παναγία.

ΠΗΓΗ: orthodoxianewsagency.gr