Κυριακή 09 Αυγούστου 2020 -
Μερική συννεφιά

27 °C

Σήμερα, 9. Αυγούστου 2020

Μοναχή Φεβρωνία η Ναταλία Λιονάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη ζωή της στο μοναστήριΝέες φωτογραφίες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη μοναστική ζωή της Ναταλίας Λιονάκη στην Κένυα.

Η ηθοποιός, η οποία από τον Αύγουστο έχει το όνομα Φεβρωνία, φαίνεται να έχει εναρμονιστεί πλήρως με τους ανθρώπους και το περιβάλλον στην περιοχή.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Orthodox church diocese of Kisumu and western Kenya» στο Facebook, φαίνεται η Ναταλία Λιονάκη κατά την επίσκεψή της σε άλλα μοναστήρια και ορθόδοξες εκκλησίες στην Κένυα.

Φορώντας έναν μαύρο χιτώνα, κορδέλα από λουλούδια στον λαιμό και έχοντας μαζέψει τα μαλλιά της που φθάνουν μέχρι το γόνατο με ένα μαντίλι, η μοναχή Φεβρωνία δεν θυμίζει σε τίποτα την πρώην ηθοποιό που είχε περάσει από πολλές γνωστές σειρές της μικρής οθόνης.

Μαζί της στις εικόνες είναι και ο πνευματικός της, αρχιμανδρίτης Απόστολος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή, στο πλευρό της Ορθόδοξης Ιεραποστολής σε Μαδαγασκάρη, Νότια Αφρική (Γιοχάνεσμπουργκ), Τανζανία και Κένυα.


Ο αρχιμανδρίτης Απόστολος με μοναχές και τη Ναταλία Λιονάκη (τελευταία δεξιά) 
Η Ναταλία Λιονάκη στο τέλος δεξιά

Η μοναχή Φεβρωνία, δεύτερη γυναίκα από αριστερά