Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΜΟΝΑΧΗ



Κουρά μοναχής στην Ιερά Μονή Δαμάστας

Φθιώτιδος Συμεών: «Οι μοναχοί δεν είναι οι απογοητευμένοι αυτού του κόσμου, αλλά οι γοητευμένοι από την Χάρη του Θεού».
Στο προεόρτιο κλίμα της Πανηγύρεως της Συνάξεως των Φθιωτών Αγίων, ένα ακόμη πνευματικό γεγονός χαράς για την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.



Έγινε Μοναχή όταν την έσωσε Άγγελος από πολύνεκρο δυστύχημα

17 Ιουλίου 1981, Ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Kansas City των ΗΠΑ. Το αίθριο του ξενοδοχείου είναι πλημμυρισμένο από περίπου 2.000 άτομα που συμμετέχουν σε ένα χορευτικό διαγωνισμό. Η ελαττωματική σχεδίαση των συνδέσμων που συγκρατούν τις δυο διαβάσεις πεζών σε συνδυασμό με το μεγάλο φορτίο από την πολυκοσμία προκαλούν την κατάρρευση τους.



Η μάχη των Αγγέλων με τους δαίμονες για τη ψυχή της μοναχής (Συγκλονιστικό)

Στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης ήταν τον παλιό καιρό ένα ησυχαστήριο γυναικών. Κάποτε η προεστώσα έστειλε μια νέα μοναχή στην πόλη για υπηρεσία.

Εκείνη από συνεργεία διαβολική έπεσε σε βαρύ σφάλμα. ‘Ύστερα, απελπισμένη από την πτώση της, δε γύρισε αμέσως στο ησυχαστήριο.



H Ελληνίδα Μοναχή στην Ινδία που σώζει παιδιά του δρόμου

Μια Ελληνίδα μοναχή ,η αδελφή Νεκταρία , στην Ινδία που σώζει παιδιά φτωχά κι ορφανά..τα σπουδάζει και πολλα απο αυτά απέκτησαν πτυχία..έκαναν μεταπτυχιακά και τώρα προσφέρουν διδάσκοντας τη βοήθειά τους!!!!!!



Μοναχή Φεβρωνία η Ναταλία Λιονάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη ζωή της στο μοναστήρι

Νέες φωτογραφίες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη μοναστική ζωή της Ναταλίας Λιονάκη στην Κένυα.

Η ηθοποιός, η οποία από τον Αύγουστο έχει το όνομα Φεβρωνία, φαίνεται να έχει εναρμονιστεί πλήρως με τους ανθρώπους και το περιβάλλον στην περιοχή.



ΦΟΒΕPΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΗ- ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Στο βίντεο φαίνεται ότι ισλαμιστές πουλάνε αίμα σκοτωμένων χριστιανών έναντι του ποσού των 100.000 δολαρίων ανά φιάλη. Πρόσφατα, μια καλόγρια από τη Γερμανία συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα, η οποία στην πλειονότητά της παρακολουθεί απαθής το μαρτύριο των Χριστιανών στη Συρία και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, με μια παρουσίαση κατά τη διάρκεια συνεδρίου.