Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

“Η σκληρότητα της καρδιάς” συζήτηση με τον Γέροντα Εφραίμ



Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 19.30 (ελληνική ώρα) θα παρουσιάσει ζωντανά την διαδικτυακή σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό με θέμα : «Η σκληρότητα της καρδιάς».

Ένα θέμα που αφορά την καθημερινότητα όλων μας, τη σχέση μας με τους γύρω μας και με την οικογένειά μας, αφού η σκληρότητα της καρδιάς πολλές φορές μας απομακρύνει από τον πλησίον μας, μας αποξενώνει και μας δηλητηριάζει. 

Πως μπορούμε άραγε να αντικαταστήσουμε την σκληρότητα με την αγάπη,με την συγχωρητικότητα και την υπομονή; Τι γεννά την σκληρότητα στην καρδιά μας και τι ευθύνη έχουμε;

Ο Γέροντας Εφραίμ θα απαντήσει σε ερωτήσεις μετά την ομιλία του, ενώ η σύναξη θα μεταφράζεται παράλληλα στα Ρουμανικά, τα Αγγλικά, τα Ρωσικά και τα Γεωργιανά.

Την διαδικτυακή σύναξη διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και το ρουμανικό πόρταλ Δοξολογία 

 Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι δύο ώρες και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας στο www.pemptousia.tv στο κινητό σας, το τάμπλετ σας,τον υπολογιστή σας και την τηλεόρασή σας(smart tv)

 Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά στις σελίδες μας:

 στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ 

www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” 

www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

 και την επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook, όπου θα βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις

https://www.facebook.com/VatopediMonastery