Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

33 °C

Σήμερα, 5. Αυγούστου 2021

Βeauty tips για υπέροχη επιδερμίδα το καλοκαίριΗ βάση για όλα τα όμορφα καλοκαιρινά makeup looks είναι το λαμπερό δέρμα. Η σημασία του να δείχνει υγιής η επιδερμίδα μας είναι το παν, με αποτέλεσμα να πρέπει να φροντίζουμε το πρόσωπό μας ολόχρονα, πρωί και βράδυ.

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα beauty secrets του καλοκαιριού:  

Ενυδάτωση
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Α και το Ω για μια λαμπερή και υγιής επιδερμίδα είναι η σωστή ενυδάτωση, τόσο με προϊόντα ομορφιάς όσο και με την κατανάλωση της απαραίτητης ποσότητας νερού. Ειδικοί συνιστούν πως πρέπει να πείνουμε 2.5 με 3 λίτρα νερό την ημέρα.   

Απολέπιση
Είναι πολύ σημαντικό να απαλλάσσουμε το πρόσωπό μας από τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, κάνοντας καθημερινά καλό καθαρισμό με ντεμακιγιάζ και σαπουνάκι αλλά και μια με δυο φορές την εβδομάδα απολέπιση. Προσοχή όμως, θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο προϊόν με μικρούς κόκκους, καθώς η έντονη τριβή με το δέρμα να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αντηλιακό
Το έχουμε πει πολλές φορές, αλλά θα το ξαναπούμε για να δώσουμε έμφαση στη σημαντικότητα του. Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά στο πρόσωπό μας, χειμώνα καλοκαίρι. Οι ακτίνες του ήλιου κάνουν το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά του κάνοντας το να δείχνει ταλαιπωρημένο. Οπόταν η αντηλιακή κρέμα μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και ως ένα αντιγηραντικό προϊόν.