Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Τα 5 καλύτερα μυστικά ομορφιάς για τα μαλλιά



Όλες θέλουμε μαλλιά ζηλευτά και όμορφα, σωστά; Αλλά ακόμα και τα πιο ακριβά προϊόντα περιποίησης δεν μπορούν να μας τα χαρίσουν αν οι ίδιες δεν κάνουμε κάτι για αυτά!

Δείτε μερικά κόλπα που θα σας χαρίσουν  μαλλιά τα οποία όλοι θα ζηλεύουν!

1. Βουρτσίστε πριν το λούσιμο: Μέσα στην μέρα χάνουμε πολλά από τα μαλλιά μας. Όταν λουζόμαστε αυτά τα μαλλιά φεύγουν με το νερό! Προστατέψτε τα υπόλοιπα ξεμπερδεύοντάς τα πριν το λούσιμο!

2. Μαλακτική: Μόνο στις άκρες. Δεν είναι απαραίτητο να απλώσετε την κρέμα σε όλο το κεφάλι σας. Μάλιστα κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να λαδώνουν εύκολα!

3. Μασάζ: Είναι απαραίτητο και στην κεφαλή μας, όχι μόνο στο σώμα μας! Όχι μόνο θα νιώσετε πολύ ωραία, αλλά θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να είναι πιο δυνατά και οι ρίζες πιο γερές!

tumblr_mweqezPWNA1smghuno1_500

4. Βούρτσα: Όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας προτιμήστε μια βούρτσα μα αραιά δόντια. Με αυτή τα μαλλιά σας σπάνε δυσκολότερα και άρα, δείχνουν ομορφότερα!

5. Μαξιλαροθήκες: Ξέρατε ότι οι βαμβακερές δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά; Ναι! Απορροφούν την υγρασία τους! Προτιμήστε μεταξωτές, είναι για καλύτερα!