Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πώς να δώσεις όγκο στα ίσια και άτονα μαλλιά



Τα ίσια μαλλιά θεωρούνται προσόν, όχι όμως όταν είναι άτονα και φαίνονται αδύναμα. Αν και τα δικά σας μαλλιά πέφτουν άχαρα γύρω απ’ το πρόσωπό σας και θέλετε να τους δώσετε περισσότερη ζωντάνια και όγκο, δεν χρειάζεται να πειραματιστείτε με χτενίσματα ούτε να ξοδέψετε μια περιουσία σε προϊόντα ομορφιάς.

Συγκεντρώσαμε τα παρακάτω κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σαε δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα

Ψάξε στο εμπόριο προϊόντα που δίνουν όγκο και δυναμώνουν τα μαλλιά σου. Πρόσεξε, επίσης, τη βούρτσα που χρησιμοποιείς: προτίμησε μια μαλακή που δεν «σπάει» την τρίχα.

Τελείωσε το λούσιμο ξεπλένοντας με κρύο νερό

Θα δυναμώσει τα μαλλιά σου και θα βοηθήσει στο να απορροφηθούν καλά τα προϊόντα σου.

Απόφυγε το φιλάρισμα

Κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο αδύναμα και λεπτά. Προτίμησε ένα ενιαίο και σχετικά κοντύτερο μήκος, καθώς το κοντό και δυνατό κούρεμα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά.

Άλλαξε τη χωρίστρα σου

Παίξε με το κούρεμά σου και δοκίμασε τη χωρίστρα στο πλάι, που θα δώσει περισσότερο όγκο στη ρίζα.

Μη βουρτσίζεις με μανία

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποδυναμώσεις την τρίχα. Ακόμα και αν βιάζεσαι, ξέκλεψε 5 λεπτά και φρόντισε τα μαλλιά σου.

Απόφυγε μετάξι και σιλικόνη

Αυτά τα στοιχεία θα βαρύνουν την τρίχα και θα κλέψουν όγκο από τα μαλλιά σου.

Κλείδωσε το προϊόν

Όταν απλώσεις το λάδι ή spray για όγκο, σταθεροποίησε και κλείδωσε το στην τρίχα περνώντας τα μαλλιά με το πιστολάκι, βάζοντας όμως μόνο κρύο αέρα!

Ενίσχυσε την υγεία της τρίχας

Ξεκίνησε να καταναλώνεις ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στη διατήρηση λαμπερών και δυνατών μαλλιών και περιέχει κερατίνη.