Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ εάν είσαι μελαχρινή



Η άψογη επιδερμίδα είναι το κλειδί .Χάρη στο  καστανό  χρώμα μαλλιών η επιδερμίδα σας μπορεί να  δείχνει πιο καθαρή και λιγότερο χλωμή. Το μυστικό είναι να φροντίσετε να καλύψετε τις διάφορες  ατέλειες.

Στο μαύρο χρώμα μαλλιών μια ματ πούδρα που θα σταθεροποιεί την κάλυψη του μέικ απ και θα αφήσει την επιδερμίδα σας τέλεια  είναι ό,τι πρέπει για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μακιγιάζ.

Για να διαλέξετε το ιδανικό ρουζ δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Οι ροζ αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στα χαρακτηριστικά μιας μελαχρινής γιατί απαλύνουν κάπως τους τόνους του δέρματος της και δίνουν όψη υγείας ενώ οι κοραλί αποχρώσεις ρουζ ταιριάζουν καλύτερα σε κοκκινομάλλες.

Μπορεί οι ξανθές και οι κοκκινομάλλες να χρειάζονται περισσότερη μάσκαρα, αλλά οι μελαχρινές όχι. Φυσικά και μπορείτε με τη μάσκαρα σας  να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας αλλά το βασικό εργαλείο μακιγιάζ σας ώστε να τονίσετε τα μάτια είναι το μαύρο υγρό  eyeliner.

Στο μακιγιαζ για μελαχρινές οι μαγικές λέξεις είναι δύο,  κόκκινο κραγιόν! Φυσικά όλες οι μελαχρινές γυναίκες έχουν την δυνατότητα να  μεταμορφώνουν την εικόνα τους με κατακόκκινα χείλη αλλά ειδικά σε εσάς που είστε μελαχρινή ταιριάζει γάντι και το φούξια κραγιόν γιατί φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο σας!