Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πέντε μυστικά ομορφιάς και στυλ που υιοθετούν οι Γαλλίδες!



 

Οι Γαλλίδες είναι όμορφες, κομψές και καλοντυμένες. Πώς τα καταφέρνουν όμως και ποια είναι τα μυστικά τους; Εμείς «κλέψαμε» 5 μυστικά ομορφιάς και στυλ και σας τα παρουσιάζουμε γιατί μπορούμε εύκολα να τα υιοθετήσουμε όλες!

Οι Γαλλίδες δείχνουν φρέσκες και φυσικές γιατί… είναι. Δεν τους αρέσει το βαρύ μακιγιάζ με το πολύ μέικ απ κι έτσι μακιγιάρονται διακριτικά αφήνοντας το δέρμα τους γυμνό με λίγο ρουζ, μάσκαρα και κραγιόν.

2.  Χρησιμοποιούν μάσκα προσώπου κάθε εβδομάδα

Μια μάσκα προσώπου, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος της κάθε γυναίκας, χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη. Γιατί λοιπόν εμείς ξεχνιόμαστε και δεν αφιερώνουμε λίγη ώρα στον εαυτό μας με μια μάσκα προσώπου όπως οι Γαλλίδες; Αφήστε δε που μπορούμε και μόνες μας να φτιάξουμε hand made μάσκες!

3. Δεν λούζονται κάθε μέρα

Το καθημερινό λούσιμο, που εμείς αγαπάμε τόσο πολύ θεωρώντας πως έτσι τα μαλλιά μας δείχνουν πιο φρέσκα, ταλαιπωρεί και καταστρέφει τα μαλλιά. Όπως και τα προϊόντα styling που επίσης επιβαρύνουν τα μαλλιά. Δυο τρεις φορές την εβδομάδα λοιπόν λούσιμο και τα μαλλιά μας θα δείχνουν απαλά και όμορφα χωρίς κόπο.

4. Προσέχουν την διατροφή τους τρώγοντας υγιεινά

Ίσως έχετε προσέξει πως οι Γαλλίδες λατρεύουν τα φρούτα, τα λαχανικά και τους χυμούς. Δεν ξοδεύουν άσκοπα τα χρήματά τους στο σούπερ μάρκετ σε ανθυγιεινές, έτοιμες τροφές κι επιλέγουν αυτές που τους χαρίζουν λαμπερό και νεανικό δέρμα. Φυσικά με μια τέτοια διατροφή παραμένουν πάντα αδύνατες!

5. Βάζουν πάντα άρωμα 

Η Γαλλία  έχει συνδεθεί με τα αρώματα και οι γαλλίδες αυτό δεν το ξεχνούν. Φορούν καθημερινά άρωμα και μια κρέμα σώματος (με ή χωρίς άρωμα) που τις κάνει να νιώθουν θηλυκές και sexy. Εύκολο και για εμάς τι λέτε;