Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 -

Ο Σωστός τρόπος εφαρμογής του ρουζ στο πρόσωπο ανάλογα με το σχήμα τουTo ρουζ είναι ένα βασικό στοιχείο του μακιγιάζ το οποίο χρησιμοποιούν τόσο οι γυναίκες που βάφονται πολύ, όσο κι εκείνες που δεν αγαπούν την υπερβολή. Αν ρωτήσετε μια γυναίκα που χρησιμοποιεί μόνο τρία προϊόντα μακιγιάζ στη ρουτίνα της, θα σας απαντήσει πως αυτά είναι το κραγιόν, η μάσκαρα και το ρουζ. Οπότε ναι, το ρουζ είναι κάτι που χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες.

Το θέμα είναι πως το ρουζ εφαρμόζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, καθώς αφενός το κάθε πρόσωπο έχει το δικό του σχήμα που το κολακεύει μια ξεχωριστή τοποθέτηση στις γωνίες του, αφετέρου το ρουζ μπορεί να αλλάξει το σχήμα του προσώπου, δημιουργώντας ψευδαίσθηση με το χρώμα του.

Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι κυκλοφορούν ρουζ σε διαφορετικές υφές: Υπάρχουν ρουζ σε μορφή πούδρας, ρουζ με κρεμώδη ή υγρή υφή και ρουζ σε μορφή ζελέ, τα οποία προσφέρουν διαφορετική διάρκεια και σταθερότητα στο μακιγιάζ σας. Η υφή που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και από το αποτέλεσμα που θέλετε να έχει το μακιγιάζ σας.

Με τη μέθοδο που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, θα καταλάβετε ποιο γράμμα της αλφαβήτου κολακεύει το δικό σας σχήμα προσώπου ή θα δείτε πως να αλλάξετε το σχήμα του προσώπου σας με τη βοήθεια του ρουζ και ενός πινέλου, αποκτώντας ταυτόχρονα το χρώμα της υγείας στα μάγουλά σας. Ξεχάστε λοιπόν την αυστηρή εφαρμογή του ρουζ στα ζυγωματικά και δείτε ποιοι άλλοι τρόποι είναι διαθέσιμοι για να κολακεύσουν περισσότερο το σχήμα του δικού σας προσώπου, ή πειραματιστείτε με όλους για να έχετε κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα.