Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Το μυστικό της Τζέσικα Άλμπα για χαλάρωση μετά από μια κουραστική ημέρα



Η Τζέσικα Άλμπα είναι μία από τις περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, επιτυχημένη επιχειρηματίας και μαμά τριών παιδιών.

 

Και ναι, αγωνίζεται και αυτή όπως κάθε άλλη πολυάσχολη γυναίκα για να βρει λίγο πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό της.

Σε συνέντευξή της στο InStyle, η Άλπμα μοιράστηκε μερικά καταπληκτικά μυστικά που την βοήθησαν να βρει την ισορροπία στην ζωή της και να χαλαρώσει μετά από πολλές, πολυάσχολες και κουραστικές μέρες.

Αυτό που κάνει μόλις επιστρέφει στο σπίτι, λοιπόν, η επιτυχημένη σταρ είναι να φορέσει ένα ζευγάρι άνετες φόρμες και να πιάσει τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό κότσο.

Στη συνέχεια, «κερδίζω το χαμένο χρόνο αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο στα παιδιά μου προετοιμάζοντας το δείπνο τους, το οποίο ακολουθείται από το μπάνιο τους και μια καλή αγκαλιά -αυτό γεμίζει την ψυχή μου και βοηθά στην επαναφορά του μυαλού και του πνεύματός μου. Το να είμαι παρών με τα παιδιά μου είναι ο αγαπημένος μου τρόπος για να απαλλαγώ από το άγχος και να χαλαρώσω καθημερινά», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Για τον εαυτό της, αυτό που απολαμβάνει περισσότερο μέσα στην ημέρα είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο με ένα ποτήρι κρασί και ένα καλό βιβλίο, ενώ ως μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας ομορφιάς της δεν παραλείπει να αναφέρει ότι απολαμβάνει συχνά αναζωογονητικές μάσκες προσώπου και μαλλιών.