Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Το μυστικό της Κιμ Καρντάσιαν για τέλειο καμουφλάζ των μαύρων κύκλων



Αν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, έχετε υπόψη ότι δεν είστε οι μόνες.

 

Ακόμη και η Κιμ Καρντάσιαν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, χωρίς να ντρέπεται να το παραδεχτεί και δημοσίως.

Η «βασίλισσα» του τέλειου δέρματος, ακόμη κι αν αυτό είναι αποτέλεσμα φίλτρων ομορφιάς του Instagram, είναι, σχεδόν, επαγγελματίας στο χώρο του μακιγιάζ, με τις συμβουλές της να είναι πραγματικά θαυματουργές. Όπως και αυτές που μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας έξυπνα τιπς για το πώς μπορούν να «καμουφλαριστούν» σωστά και αποτελεσματικά οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Η σειρά που ακολουθεί στο μακιγιάζ της, λοιπόν, η Καρντάσιαν αποτελείται από τέσσερα βήματα, όπως η ίδια αποκάλυψε: Correct, Conceal, Bake, Brighten. Δηλαδή, πρώτα διορθώνει, μετά καλύπτει, στη συνέχεια «ψήνει» και τέλος φωτίζει.

  • Αρχικά, λοιπόν, εφαρμόζει έναν διορθωτή (corrector) σε πορτοκαλί απόχρωση, τόσο στην περιοχή των ματιών, όσο και στις άκρες των χειλιών της, απλώνοντάς το με ταμποναριστές κινήσεις με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.
  • Στη συνέχεια, εφαρμόζει κονσίλερ στα ίδια ακριβώς σημεία, προσθέτοντας λίγο και στη μύτη, το πιγούνι και την περιοχή μεταξύ των φρυδιών. Με ένα άλλο σφουγγαράκι απλώνει το προϊόν, επίσης, με ταμποναριστές κινήσεις.
  • Με την τεχνική του «ψησίματος» σταθεροποιεί το μακιγιάζ της, εφαρμόζοντας ένα παχύ στρώμα πούδρας σε μορφή σκόνης μέχρι να ολοκληρώσει το υπόλοιπο μακιγιάζ.
  • Τέλος, αφαιρεί την περίσσεια ποσότητα πούδρας και εφαρμόζει highlighter στα σημεία που το δέρμα είναι πιο σκούρο.