Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

To μυστικό για τέλεια επιδερμίδα βρίσκεται στο ψυγείο σας!



Το τέλειο δέρμα είναι το βασικό σας ζητούμενο. Αυτός είναι ο λόγος που ακολουθείτε πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πρωί και βράδυ χωρίς εξαιρέσεις, όσο κουρασμένη κι αν είστε.

 

Η καραντίνα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας ακόμη πιο σχολαστικά. Απλώσατε όλες τις μάσκες που είχατε στο νεσεσέρ σας και δεν προλαβαίνατε να απλώσετε ενώ κάνατε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον και ξεκουράσατε το δέρμα σας από τις βαριές βάσεις και τα προϊόντα μακιγιάζ.

 
 

Παράλληλα, παρακολουθήσατε άπειρα tutorials, όλα τα skincare trends αλλά και τα tricks που αποκάλυψαν τα κορίτσια στο TikTok, μερικά από τα οποία έκαναν θραύση και έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες.

Και σήμερα εμείς σας έχουμε το πιο απίθανο και απλό μυστικό για τέλεια όψη. Το μαρτύρησε η celebrity You Tune star Lisa Eldridge και θα σας ξετρελάνει. 

 

 

Η Eldridge υποστηρίζει πως όλες έχετε το μυστικό της ομορφιάς κρυμμένο στο ψυγείο σας και είναι κάτι που χρησιμοποιούν τα διάσημα μοντέλα εδώ και πολλά χρόνια.

 
 

Δεν είναι άλλο από τα παγάκια που αντιμετωπίζουν πολλά και διαφορετικά μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα.

 

Εκτός από δροσερή και ανανεωμένη όψη, ο πάγος απομακρύνει πρηξίματα και θαμπάδα και αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες. 

 

 

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε παγάκια με καφεΐνη, πράσινο τσάι ή γάλα ανάλογα με το πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε. Δείτε στη συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες.

Λαμπερό δέρμα: Γεμίστε την παγοθήκη με ροδόνερο ή πράσινο τσάι. Πάρτε το παγάκι, τυλίξτε το με μια καθαρή πετσέτα και κάνετε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

Αντιγήρανση: Αφού απλώσετε το serum περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πιέστε απαλά με ένα παγάκι στα σημεία που θέλετε να λειάνετε. Με αυτό τον τρόπο, παράλληλα, βοηθάτε τα συστατικά του ορού να απορροφηθούν ευκολότερα.

Πρήξιμο: Γεμίστε ένα μπολ με κρύο νερό και παγάκια, βουτήξτε μέσα το πρόσωπο σας για μερικά δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνετε κάθε πρωί. Η Kate Moss ακολουθεί τη συγκεκριμένη μέθοδο εδώ και χρόνια.

Σύσφιξη: Φτιάξτε παγάκια με γάλα. Η βιταμίνη Α και το λακτικό οξύ που περιέχει τονώνουν το δέρμα και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου. Κάνετε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε την κίνηση 5 φορές.