Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Λαμπερά και όμορφα μαλλιά



Ενισχύστε τα μαλλιά με σιλικόνη: Τα λεπτά και άτονα μαλλιά είναι κοινά σε πολλές γυναίκες, αλλά λίγες γνωρίζουν το καλύτερο φάρμακο. Το πιο πετυχημένο στοίχημα είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με σιλικόνη, τα οποία θα προστατέψουν τα μαλλιά σας, κάνοντας τα πιο πλούσια χωρίς να φαίνονται λιπαρά..
Προστατέψτε τα με χλιαρό νερό:

Το ζεστό νερό μπορεί να αφαιρέσει τα έλαια, που δρουν ως φυσικό προστατευτικό. Και φυσικά η λάμψη των μαλλιών σας μπορεί να εξαφανιστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι, πρέπει να υποφέρετε από το κρύο ντους για να αποφύγετε τα θαμπά μαλλιά. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό για να πλύνετε τα μαλλιά σας. Φροντίστε το τριχωτό της κεφαλής με ένα καλό μασάζ.
Μην αντιμετωπίστε την πιτυρίδα με έλαια: Η πιτυρίδα είναι οι λευκές νιφάδες που αιωρούνται μέχρι τους ώμους σας. Το τρίψιμο των μαλλιών σας με λάδια, μπορεί απλά να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Η λύση είναι ένα σαμπουάν από φαρμακείο ή κάποιο που σας έχει συστήσει ο δερματολόγος σας. Αφήστε το σαμπουάν για 5 λεπτά, για να εμποτίσει το τριχωτό της κεφαλής σας και ύστερα να βεβαιωθείτε ότι το έχετε ξεπλύνει με άφθονο νερό.

Βουρτσίστε λιγότερο: Μην πιστεύετε ότι, κάνει καλό να βουρτσίζετε συχνά τα μαλλιά σας. Το συχνό βούρτσισμα θα μειώσει τις τρίχες. Κάποια απώλεια μαλλιών είναι φυσιολογική - οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν 50-100 τρίχες κάθε μέρα - αλλά, για να μην χάσετε περισσότερα από το κανονικό, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με μπάλες στις μύτες. Και ποτέ δεν βουρτσίζετε τα βρεγμένα μαλλιά, χρησιμοποιήστε μια χτένα αντ 'αυτόυ.

Φροντίζω να μη τα σφίγγω πολύ: Οι αλογοουρές και οι τρέσες είναι ωραίοι τρόποι, για να επιδείξετε το προσωπικό σας στυλ. Αλλά όταν είναι πάρα πολύ σφιχτές, μπορεί να σπάσουν τα μακριά μαλλιά και να βλάψουν τις ρίζες.