Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η τελευταία ευκαιρία για όμορφο σώμα πριν τις διακοπές



Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τις καλοκαιρινές σας διακοπές και παρά τη δίαιτα που καταφέρατε να τηρήσετε για να ξαναμπείτε στο αγαπημένο σας μπικίνι,  η εικόνα στον καθρέπτη δεν είναι αυτή που θα θέλατε.

Κάτι παχάκια εδώ, λίγη χαλάρωση εκεί… ε δεν ήθελε και πολύ να κάνετε άνω κάτω τη ντουλάπα για  να βρείτε το πιο μακρύ σας παρεό που υπόσχεστε να φοράτε αμέσως μόλις βγείτε από το νερό! Κι εκείνο το μαύρισμα για να αποκτήσετε μπρονζέ επιδερμίδα που θα κάνει αντίθεση με το λευκό φόρεμα που είχατε σκοπό να φορέσετε στο γάμο της φίλης σας πώς θα το αποκτήσετε;

Καμία ανησυχία μας λέει η αισθητικός κα Ελένη Πατεστή  αφού πλέον υπάρχει  μέθοδος  αναίμακτης  λιπόλυσης, σύσφιξης  και ανάπλασης με υπερήχους και ραδιοσυχνότητες.  Απευθύνεται  σε  γυναίκες   και  άνδρες  και  δρα απευθείας  στο τοπικό  λίπος, δίνοντας  αποτέλεσμα  λιποαναρρόφησης   χωρίς   τομές  και ουλές.

Πώς λειτουργεί;  Η  θεραπευτική  δύναμη  των  υπερήχων δημιουργεί  μικρές  φυσαλίδες  αέρα  στο εσωτερικό  των  λιποκυττάρων, οι οποίες  συνενώνονται  και  σπάζουν, προκαλώντας τη  λύση τους. Στη συνέχεια, το  υγροποιημένο  λίπος  απομακρύνεται  από τη  λεμφική  κυκλοφορία  μέσω  ενός  φυσικού φαινομένου γνωστού  ως σπηλαίωση. Η δράση ενισχύεται  με τη δράση ραδιοσυχνοτήτων, που διαπερνούν  το  υπόδερμα, αυξάνουν το μεταβολισμό και ευνοούν  την  καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας. Επιπρόσθετα, επιτυγχάνεται οξυγόνωση  των ιστών, τόνωση του κυκλοφορικού και αποβολή τοξινών μέσω του ισχυρού λεμφικού μασάζ.

 Η συγκεκριμένη θεραπεία δίνει γρήγορα, εντυπωσιακά αποτελέσματα  λιπογλυπτικής  και  σύσφιξης  στο σώμα, που μέχρι  πρότινος  επιτυγχάνονταν  μόνο με τις  επεμβατικές  μεθόδους. Παρατηρείται  απώλεια  2-10 πόντων στην περιοχή της εφαρμογής από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της.

Η κα Πατεστή είναι στη διάθεσή σας  για δωρεάν συμβουλές αισθητικής στο τηλέφωνο 210 4120379-80