Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Έτσι θα καταλάβεις πού ακριβώς πρέπει να κάνεις τη χωρίστρα σου!



Η χωρίστρα είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζεις! Είναι αυτή που μπορεί να κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει συμμετρικό και να τονίσει τα χαρακτηριστικά σου.

Η λάθος χωρίστρα μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Πως βρίσκεις όμως ποια είναι η κατάλληλη για εσένα; Έχουμε όλες τις συμβουλές εδώ…

Untitled design

Στο πλάι
Η πλαϊνή χωρίστρα πάει στα περισσότερα πρόσωπα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το ιδανικό σημείο για να κάνεις μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι είναι στην ευθεία του τόξου του φρυδιού σου. Το τέλειο σημείο για μία λιγότερο έντονη χωρίστρα είναι στην ευθεία της αρχής του φρυδιού σου.

Untitled design 1

Φυσικά, πρέπει να την κάνεις από την «καλή» σου πλευρά έτσι ώστε να μένει εκτεθειμένη εκείνη περισσότερο αλλά μπορείς να την αλλάζεις μία στο τόσο για να φρεσκάρεις το Look σου.

Untitled design 3

Στη μέση
Η χωρίστρα στη μέση είναι λίγο πιο ιδιαίτερη. Μπορεί να τονίσει τυχόν ασυμμετρίες στο πρόσωπο και σίγουρα τονίζει ιδιαίτερα τα πρόσωπα με γωνίες και τα πολύ μακρόστενα πρόσωπα.

Untitled design 2 copy

Για να το αποφύγεις, απλά μην την κάνεις ακριβώς στο κέντρο, ξεκίνα τη ελαφρώς στα δεξιά ή τα αριστερά της μύτης σου για να μην έχεις ένα απόλυτα γεωμετρικό αποτέλεσμα.