Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έτσι θα εξαφανίσετε τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας



Όλες μα όλες οι  γυναίκες, επιθυμούν να δείχνουν  όσο πιο νέες γίνεται.

 

Ο χρόνος με το πέρασμά αλλάζει την επιδερμίδα μας και «κλέβει» λίγο από τα νιότη και την εμφάνισή μας.

Δεν μπορούμε όμως  να μην μεγαλώνουμε αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά για να διατηρήσουμε την καλή μας εμφάνιση.

 

 Κάποιοι άνθρωποι έχουν δέρμα που πραγματικά ενοχλείται από το νερό και το σαπούνι οπότε αν είστε ένας από αυτούς φροντίστε να χρησιμοποιείτε σαπούνι ιδανικό για πρόσωπο που ενυδατώνει κιόλας. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματός σας, ο στόχος είναι να φύγουν το λάδι, η σκόνη του περιβάλλοντος και τα καλλυντικά.

Πώς να πλύνετε: Για 30 δευτερόλεπτα, τρίψτε απαλά τη σαπουνάδα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Μην ξεχάσετε τα βλέφαρα σας.

Χρησιμοποιήστε άφθονο νερό – όχι καυτό, αλλά ζεστό. Έτσι διαστέλλονται οι φλέβες σας και αυξάνεται η ροή του αίματος.

Σαπουνάδα και πάλι

Αυτή τη φορά ξεβγάλτε με δροσιστικό προς κρύο νερό. Αυτό θα κλείσει τα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος.

 

Στεγνώστε το πρόσωπό σας με πετσέτα

Αυτό βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και επιτρέπει στα υγιή και νέα κύτταρα να φτάσουν στην επιφάνεια. Να είναι έντονη αλλά ήπια – χωρίς σχεδόν καθόλου πίεση. Το πρόσωπό σας μπορεί να φωσφορίζει για λίγο από την απολέπιση, αλλά μην ανησυχείτε, κάνετε καλό στο δέρμα σας.

Όλοι χρειαζόμαστε κάποιο συνδυασμό ενυδατική κρέμας και αντιοξειδωτικών (όπως  βιταμίνες C και Ε, δεδομένου ότι προστατεύουν το δέρμα μας από τους ρύπους και την υπεριώδη ακτινοβολία). Απλοποιήστε αυτό το μέρος της διαδικασίας επιλέγοντας μια ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτικά.

Θέλετε το πρόσωπό σας να φαίνεται απαλό και υγιές και όχι ξηρό ; Αυτό που χρειάζεται είναι να παγιδεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία γίνεται στο στρώμα των νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματός σας. Τα φυσικά έλαια είναι τα καλύτερα μονωτικά, αλλά εάν το δέρμα σας δεν παράγει αρκετά ενώ μια ενυδατική κρέμα είναι το επόμενο βήμα. Αν μάλιστα χρησιμοποιείτε προϊόν θεραπείας, αυτό το βήμα είναι απαραίτητο. Και ακόμα κι αν έχετε ήδη εφαρμόσει μια ενυδατική κρέμα που περιέχει AHA, μια επιπλέον κρέμα θα σφραγίσει και οτιδήποτε άλλο έχετε εφαρμόσει.