Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Απέκτησε φυσικές sun kissed ανταύγειες, χωρίς να καθίσεις στον ήλιο!



3 τρόποι να ξανοίξεις φυσικά τα μαλλιά σου…

Το καλοκαίρι εκτός από το χρυσαφένιο χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα μας, λατρεύουμε και τις χρυσές, φυσικές ανταύγειες που δημιουργούνται στα μαλλιά μας από τον ήλιο!

Πως μπορείς όμως να πετύχεις αυτό το φυσικό και σέξι αποτέλεσμα χωρίς να κάθεσαι με τις ώρες σε μια ξαπλώστρα; Δοκίμασε 3 τέλειους, οικονομικούς τρόπους για να τα καταφέρεις:

Με χυμό λεμονιού:

Ο πιο απλός τρόπος για να δημιουργήσεις, λεπτές, φυσικές ανταύγειες είναι με χυμό από λεμόνι! 
Σε ένα βαποριζατέρ, βάλε το χυμό από 1 λεμόνι μαζί με νερό και ψέκασε το μείγμα στα μαλλιά σου. Άφησε τα να στεγνώσουν για μισή ώρα και ξέβγαλε.

Με χαμομήλι:

Σε μια κατσαρόλα βράσε χαμομήλι και άφησε το να κρυώσει. Βρέξει τα μαλλιά σου και άφησε τα να στεγνώσουν. Για πιο golden αποτέλεσμα, μπορείς να το φορέσεις και στην παραλία. Ο ήλιος σε συνδυασμό με το χαμομήλι θα φωτίσει φυσικά τα μαλλιά σας.

Με μέλι:

Φτιάξε μια μάσκα με μέλι που θα ενυδατώσει και θα χαρίσει χρυσαφένιο χρώμα στα μαλλιά σου. Ανακάτεψε το μέλι με νερό και άπλωσε το μείγμα σε νωπά μαλλιά. Άφησε το για όλο το βράδυ και ξέβγαλε το πρωί. Επανέλαβε 2 φορές την εβδομάδα για να δεις πιο άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.