Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

3 φυσικοί τρόποι ντεμακιγιάζ



Τρία φυσικά συστατικά (που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου) έρχονται να δώσουν την πιο γρήγορη, αποτελεσματική και φυσικά ανέξοδη λύση στο πώς θα απαλλαγείς ακόμη και από το πιο «βαρύ» μακιγιάζ όταν έχεις ξεμείνει από μαντηλάκια ή λάδι!

1. Ελαιόλαδο
Ετοίμασε το δικό σου προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση το ελαιόλαδο. Πρόσθεσε αν έχεις μερικές σταγόνες από tea tree oil και αμυγδαλέλαιο και ανακάτεψε καλά. Αυτά τα συστατικά θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη ενώ θα καταπολεμήσουν και τους μαύρους κύκλους! Με τα δάχτυλά σου άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια , σκούπισε το πρόσωπό σου με λίγο βαμβάκι- αν θέλεις μπορείς να το εμποτίσεις με λίγο νερό ή ανθόνερο- για να απομακρυνθεί τελείως το λάδι.

2. Έλαιο καρύδας
Το έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως το ελαιόλαδο. Απλά εφαρμόζεις σε όλο το πρόσωπό σου και το αφήνεις να δράσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, σκούπισε με λίγο βαμβάκι. Το μακιγιάζ σου θα αφαιρεθεί πολύ εύκολα, ενώ η επιδερμίδα σου θα μείνει απαλή και ενυδατωμένη.

3. Γάλα και Αμυγδαλέλαιο
Το γάλα θα αναζωογονήσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου μετά από μια δύσκολη ή κουραστική μέρα ενώ παράλληλα το αμυγδαλέλαιο θα την απολεπίσει ήπια. Πρόσθεσε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο σε μια κουταλιά γάλα. Εμπότισε μερικά pads σε αυτό το μείγμα και εφάρμοσε στο πρόσωπό σου.΄Επειτα από μερικά λεπτά ξέπλυνε.