Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φυσικοι τροποι



Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια: Οι φυσικές λύσεις που θα σε σώσουν

Η δημιουργία μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια οφείλεται κυρίως στην κούραση, την έλλειψη ύπνου και την κληρονομικότητα.

Πριν καταφύγετε σε κάποιο καλλυντικό που προσφέρει άμεση κάλυψη, όπως το κονσίλερ, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω φυσικές λύσεις με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας ή μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε.



Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με φυσικούς τρόπους!

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μας προσδίδουν μια κουρασμένη, άτονη όψη. Δείτε, με ποιους «φυσικούς» τρόπους θα ξαναδώσετε στο δέρμα σας τη χαμένη του λάμψη.

Ύπνε καλέ μου φίλε



Αντιμετωπίστε την κακοσμία του στόματος με αυτούς τους φυσικούς τρόπους

Πλησιάζετε κάποιον να του μιλήσετε από κοντά και διακριτικά εκείνος στρέφει το πρόσωπο του αλλού; Φλερτάρετε με επιτυχία μια γυναίκα και όταν έρθει η στιγμή του πρώτου φιλιού εκείνη αναπάντεχα, σας λέει πως δεν μπορείτε να ξανασυναντηθείτε; Μιλάτε στο τηλέφωνο και από το ακουστικό σας μυρίζει κάτι άσχημα; Μήπως είναι η ίδια σας η αναπνοή; Μήπως το στόμα σας μυρίζει σ



Ηρεμήστε τα νεύρα σας με 6 απλούς και φυσικούς τρόπους

Γιατί νιώθουμε νευρικοί;
Είμαστε όλοι επιρρεπείς στα νεύρα, είτε προκαλούνται από μια εξέταση, μια παρουσίαση, μια ημερομηνία, μια συνέντευξη εργασίας είτε έναν αθλητικό αγώνα.



3 απλοί τρόποι να ελαττώσετε την τριχοφυΐα στο πρόσωπο

Σαν να μην έφτανε η τριχοφυΐα στα πόδια, τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι, οι ενοχλητικές τρίχες και του χνούδι μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου, όπως το πηγούνι, η μύτη και τα μάγουλα.



Πως να αντιμετωπίσετε την πιτυρίδα αποτελεσματικά στο λούσιμο

Η πιτυρίδα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της ξηρής επιδερμίδας στο κεφάλι ή μιας δερματικής ασθένειας που ονομάζεται σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Είναι επίσης δυνατό να προκαλείται από έκζεμα, ψωρίαση, ή από την υπερβολή ανάπτυξη ενός μύκητα που ονομάζεται Malassezia.