Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ολπ



ΟΛΠ: Εγκρίθηκαν επενδύσεις ύψους 612 εκατομμυρίων ευρώ

«Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής λάβαμε την έγκριση να προχωρήσουμε στην υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων, που θα καταστήσουν τον Πειραιά το σημαντικότερο λιμάνι της Μεσογείου και θα δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες νέες θέσεις εργασίας» δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, Yu Zenggang, μετά την έγκριση των επενδύσεων ύψους 611,8 εκατ.



Έκτακτη σύσκεψη για το master plan του ΟΛΠ

Σύσκεψη με θέμα το master plan του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.



Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια, μετά την λήξη της απεργίας

Αυξημένη αναμένεται την Τετάρτη η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη λήξη της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 21 δρομολόγια.



Δήμος Πειραιά: Κατ' αρχήν «ναι» στο master plan του ΟΛΠ

Το «Master Plan» του ΟΛΠ αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στον Πειραιά.

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης, κατά την εισήγησή του, τάχθηκε κατ΄ αρχήν υπέρ του σχεδίου, καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του λιμανιού και του Πειραιά, ευρύτερα.



Απεργούν οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ

Στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά για τα σωματεία μέλη του, συμμετέχει η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ.



Προανάκριση για τις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι σε περίφραξη του ΟΛΠ

Προανάκριση διενεργείται από το 1ο Λιμενικό Τμήμα Πειραιά για τις σοβαρές ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι χθες το βράδυ στην περίφραξη του χώρου ελέγχου επιβατών που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι του Πειραιά ανάμεσα στις πύλες Ε-2 και Ε-4 και συγκεκριμένο στα σημεία από όπου αναχωρούν τα πλοία για Κρήτη.