Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

νέων



Υδατοσφαίριση: Στους «4» του κόσμου η εθνική νέων/γυναικών

Τεράστια επιτυχία για την εθνική νέων/γυναικών υδατοσφαίρισης, η οποία προκρίθηκε στους «4» του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε με 4-3 των ΗΠΑ στο προημιτελικό, σε παιχνίδι που διέπρεψαν οι άμυνες και... εξαφανίστηκαν οι επιθέσεις των ομάδων.



Αντωνοπούλου: Σημαντική μείωση στα ποσοστά ανεργίας των νέων

«Η αξιωματική αντιπολίτευση διαρκώς αναζητά "ειδήσεις" που δημιουργούν αρνητικό κλίμα και υποβαθμίζουν ή απαξιώνουν οτιδήποτε θετικό παράγει η κυβέρνηση.



Εργαστήριο νέων θεατρικών συγγραφέων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης δίνει την ευκαιρία και υποστηρίζει νέους δημιουργούς για να γράψουν έργα σύγχρονα, καινοτόμα που μιλούν τη γλώσσα της εποχής μας. 

Ψάχνει νέες θεατρικές φωνές, επίκαιρες, αληθινές, με μια δυναμική και ταυτόχρονα απελευθερωτική προσέγγιση των θεμάτων που μας απασχολούν. 



Μαγειρέψτε για τους πρόσφυγες- Η εκστρατεία των νέων στο Παρίσι μέσω facebook

Νέοι από τα προάστια του Παρισιού ξεκίνησαν ένα δίκτυο αλληλεγγύης με σκοπό να βοηθήσουν μετανάστες και πρόσφυγες καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει μέσω του Facebook. 

 

Στα τέλη Σεπτεμβρίου νέοι από το προάστιο Σαρσέλ, στο βόρειο Παρίσι, παρασκεύασαν 150 γεύματα και σάντουιτς, τα οποία διένειμαν σε πρόσφυγες που διαμένουν στις παραγκουπόλεις της πρωτεύουσας.



Σταυρούλα Τσολακίδου: Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι η 16χρονη από την Καβάλα

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στην πόλη Χάντι Μανσίνσκ της Ρωσίας, η 16χρονη σκακίστρια, Σταυρούλα Τσολακίδου, κατέκτησε την πρώτη θέση, με εννέα βαθμούς σε 11 αγώνες (οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα) και αναδείχθηκε πανηγυρικά -και για τρίτη φορά- παγκόσμια πρωταθλήτρια νέων για τρίτη συνεχόμενη φορά.