Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

μπλοκ



Νέο αγροτικό μπλόκο στον κόμβο Δερβενίου

Στον κόμβο Δερβενίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης — Καβάλας, βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά.

Οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στη δεξιά πλευρά του δρόμου, στο ρεύμα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.



Τον έκανε block από το Facebook και αυτός... την μαχαίρωσε!

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες στον κατεχόμενο Γερόλακκο.

Ένας άντρας από την Τουρκία μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του γιατί αυτή τον «έκανε μπλοκ» από το Facebook.



Ανώτατο δικαστήριο στην Καταλονία έδωσε εντολή στην Google να μπλοκάρει το email του δημοψηφίσματος

«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στην Ισπανία ενόψει του δημοψηφίσματος που προγραμματίζεται για την Κυριακή στην Καταλονία με ερώτημα την ανεξαρτησία της περιφέρειας.



Πέθανε η εικαστικός Πιερέτ Μπλοκ

Η καλλιτέχνις Πιερέτ Μπλοκ, μορφή της αφηρημένης τέχνης και στενή φίλη του ζωγράφου Πιερ Σουλάζ, με τον οποίο μοιραζόταν την έλξη για το μαύρο, πέθανε στις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της γκαλερί Karsten Greve που εξέθετε τα έργα της.



Προκαλεί η Τουρκία με "μπλοκ" σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση στο Καστελόριζο!

Η Τουρκία για άλλη μια φορά προσπαθεί να αμφισβητήσει τα Ελληνικά εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα με μια προσπάθεια να υπονομεύσει ακόμη και την πραγματοποίηση Νατοϊκής άσκησης. 

Η εν λόγω άσκηση έχει προγραμματισθεί στα διεθνή ύδατα νότια από το Καστελλόριζο. 



Μέι: Μπλοκάρει την ελεύθερη διακίνηση πολιτών της ΕΕ στη Βρετανία - Τι αλλάζει για τους Ελληνες

Σοκάρει το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η οποία αναφέρει αποκλειστικά ότι η Τερέζα Μέι είναι έτοιμη να μπλοκάρει την ελεύθερη διακίνηση των πολιτών της ΕΕ στη Βρετανία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μέι θα δημοσιοποιήσει μανιφέστο για τις εκλογές στο οποίο θα δεσμεύεται ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία.