Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μινσκ



H Αννα Κορακάκη με "χρυσό" στο Μίνσκ

Το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 25 μ. κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

 



Εκτελέστηκε 45χρονος που είχε σκοτώσει τρεις ανθρώπους στο Μινσκ

Η Λευκορωσία, η μοναδική χώρα της Ευρώπης στην οποία εφαρμόζεται ακόμη η θανατική ποινή, εκτέλεσε έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί το 2015 επειδή ξυλοκόπησε και σκότωσε ένα νεαρό ζευγάρι, όπως έγινε γνωστό από μια τοπική μη κυβερνητική οργάνωση.



Με 14 αθλητές η Ελλάδα στο Μινσκ

Ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστή την ομάδα των Ελλήνων αθλητών που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μινσκ, το οποίο και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με νέα μορφή.

Η ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση θα έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει για πρώτη φορά σε επίπεδο εθνικών ομάδων το νέο της δημιούργημα, το περίφημο DNA.



«Εντελώς παράλογη η σύνδεση των κυρώσεων κατά της Μόσχας με τις συμφωνίες του Μινσκ»

Η διασύνδεση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας με την εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ για τη διευθέτηση της κρίσης στην ανατολική Ουκρανία είναι παράλογη, όταν το Κίεβο είναι το μέρος που φέρει την ευθύνη για την εφαρμογή τους, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.



Πούτιν: Οι συμφωνίες του Μισνκ πρέπει να εφαρμόζονται

ΜΟΣΧΑ. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν είναι πεπεισμένος ότι με χρήση των όπλων η Ουκρανία δε θα μπορέσει να εξασφαλίσει την ακεραιότητά της, χρειάζεται πλήρης εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα των κατοίκων του Ντονμπάς.