Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Υρώ Μανέ σε Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Τι ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις;»



Η Υρώ Μανέ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, καθώς και το αν κατάλαβε την επιτυχία που βίωσε με την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, που την έκαναν ευρύτερα γνωστή.

Η εξομολόγησή της

«Ήταν το τυχερό κι αυτά που είπαμε ήταν επιτυχίες. Το έχω πει κι εδώ, το καταλάβαινα τότε, αλλά καταλάβαινα και τον αγώνα μου. Έλεγα ότι δικαιώνεται αυτός ο αγώνας κι αυτό το τρέξιμο γιατί μπορεί να υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που μπορεί να περίμεναν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Ποιος θα σου χτυπήσει το τηλέφωνο κοπέλα μου; Δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου. Πρέπει να τρέξεις, να το παλέψεις και να πεις είμαι εδώ δείτε με. Να κάνω οντισιόν να με ακούσετε κι αν σας κάνω καλώς» είπε αρχικά η Υρώ Μανέ.

«Μέσα σε όλο αυτό πως προλάβαινες κι ερωτεύεσαι κιόλας και σε βρήκε ο έρωτας μπαμ;» ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Ε καλά κι εσύ τώρα. Τι ερώτηση είναι αυτή που μου κάνεις; Θα με τρελάνεις; Ε δεν ήμουν και σε μοναστήρι βρε παιδιά. Έβγαινα κι εγώ σαν άνθρωπος, θα πήγαινα και καμια εκδρομή. Ανθρώπινα πράγματα. Κανονικά. Δεν ήμουν πολύ τότε στα μπαρ» απάντησε η Υρώ Μανέ.