Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βίντεο: Όταν η Κέιτ Μίντλετον ήταν ένα ατίθασο νιάτο



Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο «Game of Crowns», του δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσεν προκάλεσε μεγάλη αίσθηση μεόσα ανέφερε για την ατίθαση πλευρά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με απόσπασμά του, η Κέιτ Μίντλετον είχε σκοπό της ζωής της να τυλίξει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της μητέρας της.

Εξάλλου, η μητέρα της Κάρολ ήταν αυτή που αποφάσισε να στείλει την κόρη της στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους και όχι σε εκείνο του Εδιμβούργου, όπως αρχικά είχαν επιλέξει, ώστε να έρθει πολύ κοντά με το γαλαζοαίματο Ουίλιαμ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η Κάρολ έβαλε την κόρη της στο παιχνίδι, στέλνοντάς της σε διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες εκείνος ήταν παρών, προκειμένου να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Όταν όμως χώρισαν το 2007, η Κάρολ έπεισε την κόρη της να κάνει τα πάντα, ώστε να ζηλέψει ο Ουίλιαμ, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσαλώνει στα κλαμπ, αλλά και να απαθανατίζεται σε τολμηρές πόζες. Ας μην ξεχνάμε ότι η τότε φοιτήτρια Κέιτ λάτρευε το clubbing και συχνά πήγαινε στο πασίγνωστο κλαμπ Mahiki στο κέντρο του Λονδίνου με τις συμφοιτήτριές της για να διασκεδάσει. Και κάπως έτσι, έμειναν στην ιστορία οι φωτογραφίες με τα φωσφοριζέ ρούχα και τα διχτυωτά καλσόν της Κέιτ, που πλέον ως Δούκισσα θέλει να διαγράψει μια για πάντα.

Βέβαια, η επίσημη βασιλική εκδοχή λέει ότι η Κέιτ Μίντλετον συνάντησε το νεαρό Ουίλιαμ το 2001, στο μάθημα Ιστορίας της Τέχνης στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Αρχικά ήταν φίλοι, μετά έγιναν συγκάτοικοι και στη συνέχεια ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Ο Ουίλιαμ ερωτεύτηκε την εντυπωσιακή Κέιτ, όταν έγινε μοντέλο για μία βραδιά, σε μία επίδειξη μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, φορώντας ένα see-through φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο το όμορφο σώμα της. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε το love story τους. Στην αρχή, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα media, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Το 2007, τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, οι δρόμοι τους χώρισαν για να ξανασυναντηθούν πέντε χρόνια αργότερα. Ήταν εκείνη η περίοδος, όπου ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα χώρισε την Κέιτ, επειδή είχε υπόνοιες ότι φλέρταρε με έναν συμφοιτητή του – σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες. Τότε η όμορφη φοιτήτρια αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της, κάνοντας πιο συχνές σέξι εμφανίσεις σε κλαμπ του Λονδίνου με την αδερφή της. Και σαφώς δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς δεν ήταν λίγοι οι άνδρες που την πολιορκούσαν. Με αυτόν τον τρόπο, ήθελε να αποδείξει στον πρίγκιπα τι χάνει. Η στιγμή της επανασύνδεσης δεν άργησε να έρθει όταν ένα βράδυ σε ένα κλαμπ του Λονδίνου, ο Ουίλιαμ δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Και το happy end είναι πλέον γνωστό σε όλους μας.

Δείτε το βίντεο: