Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βασάλος: Η αποκάλυψη που έκανε για το Survivor!



Σήμερα το πρωί (26/12) στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μια αποκάλψη για το… Survivor!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της στήλης του Παύλου Σταματόπουλου με τίτλο «Εκπαιδευτική Τηλεόραση», η παρέα της εκπομπής κλήθηκε να θυμηθεί ποιο ήταν το πρόσωπο που κέρδισε το πρώτο Survivor.

Μετά την αποκάλυψη ότι η πρώτη νικήτρια του reality επιβίωσης ήταν η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, o Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε πως αυτό συνέβη την χρονιά του 2003.

Τότε, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου, ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αν βλέποντας τότε το Survivor στα 13 του χρόνια αποφάσισε ότι θέλει να πάει κι εκείνος όταν μεγαλώσει.

«Το έβλεπα και λέω όταν θα γίνω 18 θέλω να πάω σε ένα τέτοιο παιχνίδι επιβίωσης και δυσκολίας για να δω πόσο αντέχω. Πόσο άλλες ήταν οι εποχές τότε που είχε έπαθλο 200.000 ευρώ. Δίνανε έπαθλα τεράστια τότε», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι πλέον το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος του υπενθύμισε ότι κέρδισε και το αυτοκίνητο που χάρισε στη μητέρα του.