Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τζέισον Μομόα κατά New York Times: Τον θύμωσε ερώτηση για το Game of Thrones



Υπάρχουν αφελείς ερωτήσεις και υπάρχουν και άλλες που είναι «πικρόχολες», σύμφωνα τουλάχιστον με τον Τζέισον Μομόα.

Ο 42χρονος αστέρας από τη Χαβάη θύμωσε με δημοσιογράφο των New York Times όταν τον ρώτησε αν έχει μετανιώσει για τη σκηνή βιασμού στο Game of Thrones.

Τζέισον Μομόα κατά New York Times: Τον θύμωσε ερώτηση για το Game of Thrones

Ο David Marchese των New York Times ρώτησε τον ηθοποιό για τον ρόλο του Καλ Ντρόγκο στη σειρά-φαινόμενο του HBO.

Στον πιλότο της σειράς, ο Ντρόγκο επιτίθεται σεξουαλικά στη μελλοντική βασίλισσα, που έπαιζε η Εμίλια Κλαρκ. Ο Marchese ρώτησε τον Μομόα αν «σκέφτεσαι διαφορετικά σήμερα για αυτές τις σκηνές;».

Ο ηθοποιός απάντησε: «Λοιπόν, ήταν σημαντικό να απεικονίσεις τον Ντρόγκο και το στιλ του. Παίζεις κάποιον που είναι σαν τον Τζένγκις Χαν. Ήταν κάτι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά δύσκολο να κάνεις. Αλλά είναι η δουλειά μου να παίζω κάτι τέτοιο και δεν είναι κάτι καλό, ήταν απλώς αυτός ο χαρακτήρας. Δεν είναι η δουλειά μου να λέω ‘‘μήπως να μην το κάνω;’’».

Ο Μομόα θύμωσε όμως από την ερώτηση: «Δεν με έχουν ρωτήσει ποτέ αν έχω μετανιώσει που έπαιξα έναν ρόλο. Ας το πούμε διαφορετικά: Το έκανα ήδη. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω».

Στην υπόλοιπη συνέντευξη, ο Μομόα ήταν πολύ λιτός στις απαντήσεις του. Όταν τον ρώτησε αν θα μπορούσε να πει περισσότερα για το μέλλον του στην DC, ο ηθοποιός απάντησε κοφτά «όχι»!

Κι έτσι κύλησε η συνομιλία τους από εκείνο το σημείο…