Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

New York Times



Τζέισον Μομόα κατά New York Times: Τον θύμωσε ερώτηση για το Game of Thrones

Υπάρχουν αφελείς ερωτήσεις και υπάρχουν και άλλες που είναι «πικρόχολες», σύμφωνα τουλάχιστον με τον Τζέισον Μομόα.

Ο 42χρονος αστέρας από τη Χαβάη θύμωσε με δημοσιογράφο των New York Times όταν τον ρώτησε αν έχει μετανιώσει για τη σκηνή βιασμού στο Game of Thrones.



New York Times: Μπορεί η μαστίχα Χίου να θεραπεύσει την ανθρωπότητα;

Η ευεργετική ιδιότητα της μαστίχας Χίου έχει περάσει τα σύνορα της χώρας. Το προϊόν-έμβλημα της Χίου κέντρισε το ενδιαφέρον του αρθρογράφου Φράνκ Μπρούνι, ο οποίος διερωτάται στους New York Times εάν το αρχαίο ελληνικό φάρμακο μπορεί να θεραπεύσει την ανθρωπότητα. 



Οι New York Times αποθεώνουν τον Ντράγκι

Επισήμως, οι κεντρικοί τραπεζίτες, οικονομολόγοι και δημοσιογράφοι που θα συγκεντρωθούν στο θέρετρο Σίντρα, έξω από τη Λισαβόνα, θα στοχαστούν πάνω στο σπουδαίο νομισματικό πείραμα του ευρώ, που φέτος συμπληρώνει τα είκοσί του χρόνια, γράφουν οι New York Times.



Ελληνικό νησί μάγεψε τους New York Times

Ένα υπέροχο και ιδιαιτέρως αγαπητό νησί των Κυκλάδων μάγεψε τους συντάκτες των New York Times, οι οποίοι το συμπεριέλαβαν σε ένα ταξιδιωτικό άρθρο αφιερωμένο στα έξι πιο ήσυχα μέρη για διακοπές στην Ευρώπη μακριά από τα πλήθη.



«Νεκροταφείο ονείρων» η Ελλάδα για τη New York Times

Σε εκτενές δημοσίευμα, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται στους Ελληνες οι οποίοι μετανάστευσαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα στη Γερμανία, και δεν κάνουν σχέδια να επιστρέψουν. «Η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Οταν συνειδητοποιείς



Καταπληκτική συνταγή με ελληνική φέτα & μπαχαρικά που ανέβασαν οι New York Times

Οι New York Times μας έχουν δείξει πάρα πολλές φορές πως αγαπούν την ελληνική κουζίνα και την τιμούν πολύ συχνά.

Αυτή την φορά επέλεξαν να ανεβάσουν μια συνταγή με πρωταγωνιστή την φέτα, που όλοι λατρεύουμε.