Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Tριαντάφυλλος Παντελίδης – Πωλίνα Φιλίππου: Βάφτισαν τον γιο τους, Παντελή



 

Σε κλίμα χαράς, αλλά και συγκίνησης έγινε σήμερα η βάφτιση του γιου του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της συζύγου του, Πωλίνας Φιλίππου, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι που λόγω του lockdown αναγκάστηκε να ετοιμάσει γρήγορα το baby bloom του γιου του, τελικά τα κατάφερε και όλα ήταν όπως τα είχαν σχεδιάσει.

 

Ο μικρός πήρε το όνομα παντελής, καθώς ήταν επιθυμία του Τριαντάφυλλου να τιμήσει τη μνήμη του αδελφού του που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα.

Νονοί του νεοφώτιστου είναι ο μικρότερος αδερφός του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος Παντελίδης και ένας στενός φίλου του ζευγαριού. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως το ζευγάρι βρέθηκε το Σάββατο στην Κύπρο, καθώς εκεί τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και την Κυριακή επέστρεψε στην Αθήνα για τη βάφτιση που έγινε στη Νέα Ιωνία.

 

 

«Να μας ζήσει ο έρωτας μας, ο Παντελής μας! Καλότυχος με υγεία! Επίσης χρόνια πολλά σε ‘σένα άντρα της ζωής μου, πατέρα των παιδιών μου! Να τα εκατοστήσεις κι ό,τι επιθυμείς να το έχεις! Σ’ αγαπάω παρά πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Πωλίνα στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της.