Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 -

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Έβαλε στη θέση του ο Λιάγκας τον Νταλάρα από τον αέρα της εκπομπής τουO Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρνητικά στον αέρα του Πρωινού, το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα είπε ότι ο τρόπος του ήταν λάθος και «η ταπεινότητα είναι αυτοί που μας κάνει μεγάλους».

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δε θα απαγορεύσουμε στη δημοκρατία να έχει γνώμη ο οποιοσδήποτε. Και πόσω μάλλον ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής ο Νταλάρας. Οι δηλώσεις Νταλάρα καλά έκαναν και έγιναν. Μετά ο Γιώργος Νταλάρας ο φίλος μου έκανε φάουλ. Για εμένα το πρώτο λάθος του Γιώργου είναι που αναφέρθηκε σε Ρέμο, Αργυρό, Οικονομόπουλο και Βέρτη. Πήγε σε περιπτωσιολογία, όταν πας εκεί, η δράση έχει αντίδραση πάντα.»!

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Δεύτερον, περίμενες τις αντιδράσεις. Όταν υπάρχουν αντιδράσεις μοιραία θα έρθουν οι δημοσιογράφοι. Είσαι ο Νταλάρας. Πρέπει εσύ ο Νταλάρας, ο σπουδαίος Νταλάρας που έχει βγάλει λεφτά και έχει δόξα και δικαίως, πρέπει να είσαι κάτω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να τους λες κοτόπουλα και ταλαίπωρους και ότι ντρέπονται οι γονείς τους. Δεν τους το λες. Δεν τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα.»

Και συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Και μην ψωνίζεστε όλοι με τα social media. Δεν αποτελούν την πραγματικότητα. Είναι παραμορφωτικός φακός. Είναι μία μερίδα κόσμου, κυρίως νεολαία. Αν έβαζα υποψηφιότητα την επόμενη ημέρα που χιόνισε στην Αθήνα, θα έβγαινα πρωθυπουργός. Μετά από έναν μήνα με έβριζαν. Στα Τέμπτη, με προσκυνούσαν. Αν ψωνιστώ ή αν απογοητευτώ, είναι λάθος μπούσουλας. Μην τρελαίνεσαι που σε στηρίζουν τα social. Τα social είναι cancel στους δημοσιογράφους, ε και; Εμάς δεν βλέπουν όμως; Ο καθένας έχει έναν αξιακό κώδικα που τον κάνει να κιτρινίζει ή όχι. Κι εγώ μπορεί να έχω πάει σε λίγο κίτρινα μονοπάτια».

 

Και πρόσθεσε: «Στα παιδιά των 700 ευρώ – δεν παίρνουν 300- φέρεσαι σαν να είναι βασιλιάδες. Η ταπεινότητα είναι αυτή που μάς κάνει μεγάλους. Έχεις δίκιο σε πολλά. Δεν έπρεπε να φερθείς άκομψα στα παιδιά των 700 ευρώ.