Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι αποκάλυψε η Ροδάνθη για το Survivor



Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor 2, η Ροδάνθη Καπαρού προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μεταξύ άλλων σχολίασε όλα εκείνα που είχε ακούσει από τους συμπαίκτες της, ότι δεν βοηθούσε στις δουλείες της καλύβας.

Φυσικά η πρώην παίκτρια της ομάδας των Μαχητών «πέταξε» τις μπηχτές της. «Δεν γίνεται μόλις θα έρχεται η κάμερα να βρίσκουμε όλοι όρεξη να κάνουμε δουλειές. Ερχόταν η μια σκούπιζε, μετά ερχόταν η άλλη σκούπιζε… Δηλαδή σε ένα σημείο είχαμε λιώσει το ξύλο», είπε μεταξύ άλλων.

Για τον λόγο που αποφάσισε να μπει στο Survivor 2 είπε: «Από πάρα πολύ μικρή που έβλεπα ταινίες με ναυαγούς, θαύμαζα αυτούς τους ανθρώπους και έλεγα “πόσο δύσκολο άραγε να είναι να ζεις μόνος σου σε ένα νησί; Τι δυσκολίες θα έχει;”. Και όλο αυτό μου κινούσε την περιέργεια για να δω πώς θα γίνει. Επίσης, όταν ξαναβγήκε το Survivor πέρυσι ήθελα πάρα πολύ να δηλώσω συμμετοχή γιατί πιστεύω ότι σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία και είναι κάτι που μπορούν να το ζήσουν πολύ λίγοι άνθρωποι, οπότε θα ήθελα… Πέρυσι, όταν γινόντουσαν οι αιτήσεις, δεν ήξερα ότι θα γίνει το Survivor, οπότε δεν δήλωσα, δεν πρόλαβα. Αλλά έλεγα ότι αν γίνει και του χρόνου, θα δηλώσω».

Για τη Μελίνα Μεταξά μίλησε για τα προβλήματα που είχαν. «Ήταν πολλά τα προβλήματα με τη Μελίνα, δεν ήταν μόνο ένα. Από την αρχή ήταν επιθετική απέναντί μου χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ήταν και με άλλους παίκτες, αλλά το κύριο θέμα το είχε μαζί μου. Δεν είναι κάτι που της είχα κάνει, ποτέ δεν μου είχε πει ποιο ήταν το θέμα της.

Δεν μου είχε πει ξεκάθαρα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μου και δεν νομίζω και να μου το έλεγε. Έπαιζαν πάρα πολλά ρόλο. Ήταν και η περίοδος τότε που ήταν πολύ άσχημη. Ίσως επειδή ήμουν και πολύ δυναμική ως χαρακτήρας, ίσως μπορεί να την πείραζε. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν μου έχει δώσει σαφή απάντηση. Όσες φορές την είχα ρωτήσει μου έλεγε “δεν έχω κάτι μαζί σου”», είπε μεταξύ άλλων η Ροδάνθη Καπαρού.